Najave

U SLAVONSKOM BRODU

Počele prijave za 10. jubilarni karizmatski seminar VATRA I ove godine seminar će se održavati hibridno, uživo u dvorani te istovremeno putem interneta. Za praćenje seminara online potrebno je prijaviti se. Sva predavanja i slavljenja bit će moguće gledati do tjedan dana nakon završetka seminara

Foto: Dom molitve SB

Foto: Dom molitve SB

 

Dom molitve Slavonski Brod i ove godine organizira svoj godišnji VATRA seminar koji će održati od 8. do 10. ožujka 2024. godine. Riječ je o trodnevnom karizmatskom seminaru koji je ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati pet govornika te slaviti uz tri voditelja slavljenja.

‘DUH ŽIVOTVORAC

Ovaj već tradicionalni događaj održava se po jubilarni 10. put, a ovogodišnja tema je ‘DUH ŽIVOTVORAC’. Na prethodnim VATRA seminarima imali smo priliku svjedočiti brojnim obraćenjima i iscjeljenjima. Mnogi životi promijenili su se upravo na ovom seminaru koji okuplja 600-tinjak ljudi svih životnih dobi iz cijele Hrvatske, ali i drugih zemalja. Seminar VATRA prilika je za zajedništvo, rast u vjeri i produbljivanje odnosa s Bogom.

GOVORNICI I VODITELJI SLAVLJENJA

Na seminaru će govoriti:

Bartol Pešorda – osnivač i voditelj Doma molitve SB,
Niko Rončević – koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, voditelj zajednice Jošua te koordinator Zagovorne mreže za Hrvatsku,
Vera Zefić – voditeljica zagrebačke podružnice zajednice Dobri Pastir, članica Nacionalne službe zajedništva Obnove u Duhu Svetom,
vlč. Krunoslav Karas – župnik župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju i duhovnik Doma molitve SB,
Alan Hržica – glazbenik i evangelizator.

Slavljenje će voditi Sebastijan i Marija Pešorda iz Doma molitve SB te Marina Matošević iz Božja slava banda.

MOGUĆNOST PRAĆENJA SEMINARA ONLINE

I ove godine seminar će se održavati hibridno, uživo u dvorani te istovremeno putem interneta. Za praćenje seminara online potrebno je prijaviti se. Sva predavanja i slavljenja bit će moguće gledati do tjedan dana nakon završetka seminara.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možete ovdje, a sve informacije i upute možete pronaći na društvenim mrežama te web stranici vatraseminar.com.
VATRA seminar započet će u petak 8. ožujka u 18h u Matičević centru (Sjeverna vezna cesta 63), a završiti u nedjelju 10. ožujka u 13h. Detaljan raspored bit će objavljen naknadno na društvenim mrežama te web stranici vatraseminar.com.

Foto: Dom molitve SB

Foto: Dom molitve SB

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh