Svjedočanstva

PO MOLITVI KRISTOFORA

PO MOLITVI Iskrivljena koljena i kralježnica ozdravili su mi u trenutku!

Foto: Shutterstock

 

Ovim bih putem željela posvjedočiti zadobivenu milost ozdravljenja valgusa koljena*, te vratne kralježnice nakon molitve kod Kristofora.

Ozdravljenje je nastupilo odmah za vrijeme molitve…

Oko dvije godine osjećala sam nešto u desnom koljenu, a prošlog ljeta je problem postao vidljiv, tj. nastupila je blaga deformacija koja je išla prema progresiji. Liječnik je samo definirao dijagnozu, a liječenja nije bilo. Vrat mi je bio oko deset mjeseci ograničen, gotovo blokiran i bolan pri okretanju na desnu stranu. Magnetnom rezonancom utvrđene su promjene na kralježnici i jednokratno je provedena kratka fizikalna terapija, no bez učinka. Nakon toga nije bilo ponovne pretrage.

Tako sam se, vjerujući riječima sv. Leopolda Bogdana Mandića, koji je govorio: „Isus je liječnik i lijek“, za pomoć obratila Kristoforima.

Naravno da sam bila jako iznenađena i ushićena. Zajedno s moliteljem…

Ozdravljenje je nastupilo odmah za vrijeme molitve. Priznajem da sam bila doista iznenađena tim, trenutnim ozdravljenjem.

Naime, za vrijeme molitve, a bila sam na koljenima, u jednom trenutku, odjednom, iznenada mi se ispravio, tj. izravnao gornji dio tijela (inače je moje držanje malo pogrbljeno). Vrat je postao slobodan i bezbolan. Naravno da sam bila jako iznenađena i ushićena. Zajedno s moliteljem zahvaljivala sam Gospodinu i slavila ga. Tada sam ustala i shvatila da mi se pri hodu koljena više ne dodiruju, ne smetaju jedno drugom pri hodu.

*

Zahvaljujem Gospodinu Isusu svaki dan na zadobivenoj milosti. Hvala i karizmatskoj molitvenoj zajednici Kristofori što tako revno rade u Kristovu vinogradu na pomoć čovjeku. Na sve Kristofore zazivam Božji blagoslov!

*Valgus deformacija zglobova koljena – koljena su iskrivljena prema unutra, dajući im oblik slova H.

Za Book.hr posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh