Mladi

DJEVOJKO, MOŽEŠ TO POBIJEDITI

Pitanja o spolnoj čistoći Kako bi doživjela fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu stabilnost koju Bog želi da imaš, moraš izbjeći pretvaranje svoje stabilne spolnosti u sklisko tlo pomoću neke vrste kompromisa

Foto: Unsplash, Avi Richards 

 

Mnoge bi djevojke sebe nazvale spolno čistima jednostavno zato što nikad nisu imale spolni odnos ili zato što nikad nisu dopustile da momak ide dalje od njihove granice gaćica. Bi li bile u pravu? Razmotri ova pitanja:

• Možda nikad nisi poljubila mladića, ali gledaš pornografiju, čitaš vruće ljubavne romane ili slušaš spolno sugestivnu glazbu i mentalno maštaš o spavanju s nekime tko nije u braku. Možeš li iskreno reći da živiš život spolnog integriteta? (Ovo je primjer mentalnoga kompromisa.)
• Možda si „fizička” djevica, no više si puta koristila dečke kako bi pokušala dobiti potvrdu za kojom žudiš. Može li se reći da živiš život spolnog integriteta? (Ovo je primjer emocionalnoga kompromisa.)
• Možda nosiš prsten ili ogrlicu predbračne čistoće, no jedini je razlog zašto ideš na susrete skupine mladih taj da vidiš ima li zgodnih momaka, a ne da bolje upoznaš Boga. Možeš li iskreno reći da imaš jasne prioritete? (Ovo je primjer duhovnoga kompromisa.)
• Možda nikad nisi imala spolni odnos, ali si dopustila momku da stavi svoju ruku na tvoje grudi ili si ga oralno zadovoljila, ili on tebe. Možeš li iskreno reći da si još uvijek spolno čista? (Ovo je primjer fizičkoga kompromisa.)

Kako bi doživjela fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu stabilnost koju Bog želi da imaš, moraš izbjeći pretvaranje svoje stabilne spolnosti u sklisko tlo pomoću neke vrste kompromisa. Ako se pitaš kako to izvesti, budi sigurna da ćeš u ovoj knjizi pronaći odgovore.

Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

 

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh