Svjedočanstva

U TVOJOJ LJUBAVI…

OZDRAVILA U MEĐUGORJU Isus je našu kćer ozdravio od neobične alergije, ali i nas ostale od propasti! Otac obitelji svjedoči: »Dogodilo nam se baš kao što kaže pjesma „Ljubav s neba sišla je da od smrti spasi me“...«

Foto: Shutterstock

 

Hvaljen Isus i Marija!

Prijatelji, kada se naša starija kći razboljela od sinusa u prvom mjesecu ove godine, bolest je toliko napredovala da nije mogla ići u školu. Ja sam bio na terenu, a supruga je kćer vodila kod specijalista u Makarsku. On je obavio punkciju sinusa te ustvrdio da bi bolest trebala nestati. No nažalost nije. Ponovno je supruga vodila našu djevojčicu kod specijalista za alergijski sinusitis, no ni tu nije bilo uspjeha.

Doputovao sam s terena. Kada smo u obiteljskoj molitvi molili u Isusovo ime, bolest se znatno povukla.

Poslije dva tjedna, kada sam se opet vratio doma, molili smo u Isusovo Ime, i Duh Sveti je tako snažno djelovao na suprugu da su se suze koje liječe dušu same slijevale niz obraze. Kćer je darovao darom govora u jezicima.

Bolest se smanjivala, pa pojačavala, molili smo, pa padali, i Gospodin nas je podigao.

Supruga je tada odvela kćer kod Bogu posvećene osobe, gdje je Božja milost otkrila da je uzrok bolesti vradžbina koja je nabačena preko osobe koja nam je bliži rod. Sada ta borba traje već šest mjeseci. Kćeri je osobna molitva Gospodinu davala snagu da završi ispite. To je za nju bilo dosta teško razdoblje.

Molili smo pred kipom Majke Božje u Međugorju na brdu ukazanja i predavali sve u Božje ruke. Naša starija kći je osjetila jaku toplinu u nogama. Bolest je jednostavno nestala

Supruga je s naše dvije kćeri odlučila ići pješice u Međugorje na 40. obljetnicu ukazanja. Gospodin joj je tu maknuo bolest. Sutradan se bolest opet vratila. Postali smo svjesni da nitko drugi osim Isusa ne može riješiti taj problem. 9. 7. 2021. godine molili smo pred kipom Majke Božje u Međugorju na brdu ukazanja i predavali sve u Božje ruke. Naša starija kći je osjetila jaku toplinu u nogama. Bolest je jednostavno nestala. U župi svetog Ilije u Metkoviću, odmah nakon ozdravljenja naše starije kćeri, na duhovnoj obnovi, Gospodin je darovao našu mlađu kćer darom molitve u jezicima, a supruzi je dotaknuo srce na poseban način liječeći joj svojim melemom određene rane.

Situacija koju smo smatrali tragedijom je ustvari bila Božja milost jer je Gospodin ne samo fizički ozdravio našu kćer nego On svojom mudrošću i ljubavlju liječi i naše duše od propasti

Situacija koju smo smatrali tragedijom je ustvari bila Božja milost jer je Gospodin ne samo fizički ozdravio našu kćer nego On svojom mudrošću i ljubavlju liječi i naše duše od propasti.

Želim vam, prijatelji, na kraju reći da mi nismo nikakvi posebni vjernici, trebali bismo se puno više otvarati Gospodinu, a ipak On nas i pored naših slabosti ljubi. Osobno, kada padam, zazovem Mariju, koja je uvijek tu i pomaže.

 

Posvjedočio N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh