Duhovnost

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

Ovo je trenutak tvoga života u kojem moraš naučiti predati: svoje voljene, imetak, kontrolu… ... Da bi to mogao učiniti, moraš počivati u Božjoj prisutnosti

Ovo je trenutak tvoga života u kojem moraš naučiti predati: svoje voljene, imetak, kontrolu...

Foto: Shutterstock

 

Psalam 89,15; Hebrejima 13,8; Izaija 41,13

 

Ovo je trenutak tvoga života u kojem moraš naučiti predati: svoje voljene, imetak, kontrolu. Da bi to mogao učiniti, moraš počivati u mojoj prisutnosti, jer si u meni cjelovit. Uzmi vremena i sunčaj se u svjetlu moje ljubavi. Što se više opuštaš, to se tvoja čvrsto stisnuta ruka više otvara, prepuštajući mojoj brizi to što toliko cijeniš.

Ako si svjestan moje stalne prisutnosti, možeš se osjećati sigurno, čak i ako se nalaziš u najdramatičnijim promjenama. Onaj koji te nikad ne ostavlja, isti je onaj koji se nikad ne mijenja: Isti sam jučer, danas i zauvijek. Sve što predaješ u moju brigu, i dalje ostavljam u tvojoj ruci, i dalje je tvoje. U tome leži tvoja sigurnost, i nitko i nijedna okolnost ne može ti je oduzeti.

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh