Duhovnost

SVAKODNEVNI ANĐELI

‘Oružje’ koje demoni ne podnose Vidimo da je provjera našega emocionalnoga stanja odličan način mjerenja živimo li u Kraljevstvu kako Otac želi

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: Mariia Korneeva, Shutterstock

 

„Radost je duhovna frekvencija koju demoni ne podnose. Ne mogu se održati u njoj. Ona ih sakati i izluđuje. Sotona ne voli kada ga se izruguje, zato je smijeh zadnja stvar koju želi čuti od nas. Stoga je radost iznimno moćan element, i ja uvijek želim ući u radost u kojoj se prolama smijeh i oslobađaju nebesa. Nebo je ispunjeno radošću! Želim se povezati s njom.” (Georgian Banov.)

Vidimo da je provjera našega emocionalnoga stanja odličan način mjerenja živimo li u Kraljevstvu kako Otac želi, doživljavajući njegovo srce puno ljubavi i plodove njegova Duha u našim životima: radost, mir i vjeru.

Zahvalna sam što Otac šalje svoje službujuće duhove, moje anđele, da mi služe kada ispadnem iz ravnoteže (vidi Heb 1,14). Oni me uvijek nasmiju! (…)

Svakodnevni anđeli

 

 

Ulomak iz knjige „Svakodnevni anđeli“ autorâ Charity Virkler Kayembe i Joea Brocka.

Dopuštenje Biblioteke Vinograd za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Najčitanije

Na vrh