Najave

EDUKACIJSKI CENTAR HEUREKA

ONLINE ŠKOLA GOVORNIŠTVA Naučite osnove javnoga nastupa, riješite se treme Teme koje će polaznici proći odnose se na elemente dobroga govora i dobroga govornika, važnost prvog dojma u javnom nastupu, neverbalnu komunikaciju, rješavanje treme, fonetske vježbe za glas i izgovor, vježbe za izgovor i dikciju, organizaciju govora itd.

Foto: Unsplash, ThisisEngineering RAEng

Edukacijski centar Heureka organizira Online školu govorništva, u trajanju od četiri mjeseca, jednom tjedno.

„Kada smo uvidjeli koliko plodonosne mogu biti online radionice u trajanju od samo tri sata, odlučili smo pokrenuti i Online školu govorništva u njezinu punu trajanju od četiri mjeseca. Škola se odvija jednom tjedno u trajanju od sat i pol, a polaznici će iz topline svoga doma (ili ureda ako im je tako zgodnije) usvojiti najvažnije aspekte javnoga nastupa i iskušati ih manjim praktičnim zadacima primjerenim izvođenju online. Pritom polaznici ne moraju gubiti vrijeme na putovanje, već to vrijeme mogu iskoristiti za molitvu, kvalitetno vrijeme s obitelji ili odmor. Također, ovim načinom se i onima koji nisu iz Zagreba otvaraju velike mogućnosti za rad na sebi”, poručili su iz Heurke.

Teme koje će polaznici proći  odnose se na elemente dobroga govora i dobroga govornika, važnost prvog dojma u javnom nastupu, neverbalnu komunikaciju, rješavanje treme, fonetske vježbe za glas i izgovor, vježbe za izgovor i dikciju, organizaciju govora itd.

„Posebna prednost ovoga programa je što naučene stvari primjenjujemo i na prezentiranje u online svijetu, koje je sve češće.”

Barack Obama izvrsno je opisao tehnologiju rekavši: „Tehnologija nije srebrni metak. Dobra je samo onoliko koliko je dobro koriste učitelji, a koriste je kao još jedan alat za inspiriranje, poučavanje i rješavanje problema.“

Upišite se na Online školu govorništva, naučite osnove javnoga nastupa, riješite se treme i budite spremni inspirirati druge svojim javnim nastupom – bio on uživo ili online!

Trajanje: 4 mjeseca, jednom tjedno

Termin: utorkom od 18:00 do 19:30 h

Lokacija: online (Zoom)

Cijena: 85 eur mjesečno s uključenim PDV-om za zaposlene, 70 eur mjesečno s uključenim PDV-om za nezaposlene i redovne studente, na jednokratno plaćanje odobravamo popust od 10 % te dodatni popust od 10 % za drugog i svakog sljedeća člana obitelji

Prijave i više informacija: na maja@heureka.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh