Duhovnost

ŠKOLA MOLITVE

Od hodočašća Padre Piju kreće na Školu molitve i oduševljava se kako Bog progovara Mislio je da je dobar kršćanin, ali nešto mu je nedostajalo. Na hodočašću u San Giovanni Rotondo Padre Piu na drugačiji način se susreo s Božjom Riječju i tu kreće poziv na nešto malo drugačije

Foto: Ben White, Unsplash

Foto: Ben White, Unsplash

 
Petra Bodulušić na Instagram profilu peps_jar_of_pearls objavljuje zanimljive misli, razmatranja i vlastita svjedočanstva, a subotom možete s njom i razmatrati biblijska čitanja na osnovu onoga što je naučila u Školi molitve koju organiziraju Kristofori. Sada vam prenosimo svjedočanstvo njezina oca, Zorana Konte. Njezin je otac s njom i njezinim pratiteljima podijelio kako je krenuo u Školu molitve i što mu je ona donijela.

Zoran je tako otkrio kako je prije šest-sedam godina krenuo u Školu molitve. Otkrio je kako se „čovjek ne može samo obratiti. Treba kroz cijelu godinu raditi. Biti svjetlo prije svega u svojoj  obitelji”.

„Oduševio sam se načinom kako mi Bog progovara”

„Bog uvijek ima načine kako me negdje poziva, treba samo otvoriti uho i čuti kada je to pravi trenutak”, rekao je. Smatra kako čovjek kroz cijelu godinu treba biti aktivan kako bi se ostvario i doživio neku puninu. Potrebno je manje pričati, a više svojim djelima biti uzor.

Mislio je da je dobar kršćanin, ali nešto mu je nedostajalo. Na hodočašću u San Giovanni Rotondo Padre Piu na drugačiji način se susreo s Božjom Riječju i tu kreće poziv na nešto malo drugačije.

„Oduševio sam se načinom kako mi Bog progovara”, naveo je.

Cijelo razmatranje možete pogledati u videu na linku u opisu profila koji će biti dostupan do nedjelje (3. 12.).

Pogledajte:

 

Škola molitve održava se uživo, u Zagrebu u Dubravi, na adresi Avenija Dubrava 43 ili Hrvatskog proljeća 28, 1. kat (ulaz s dvije strane zgrade).

Škola se održava jednom tjedno, svakog utorka u terminu od 18 do 20 sati.

Prijava

Prijaviti se može svatko tko želi upoznati Gospodina, graditi osobni odnos kroz molitvu (bez obzira na stupanj duhovnosti i/ili obrazovanja) te doživjeti snagu i obećanja Božje Riječi za svakodnevni život, jer „doista, u čemu je iskušan trpio, može iskušavanima pomoći“ (Heb 2,18).

Ako je upravo to ono što želiš, prijavi se, voditelju Nediljku Jelčiću na: 098/195-0275.

Neka od svjedočanstava polaznika:

>>Ti samo kreni. Vidjet ćeš…

>>Doživjela sam fizičko ozdravljenje po molitvi voditelja Škole molitve 

>>ČUDO PO ZAGOVORU PADRA PIJA Madež je nestao doslovce preko noći! 

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh