Vijesti

OBJAVLJEN PROGRAM UZ PROSLAVU OBLJETNICE // Kuća susreta Tabor slavi 20. godišnjicu postojanja

Kuća susreta Tabor slavi 20. godišnjicu postojanja

Foto: Kuća susreta „Tabor”

 

20. obljetnica kuće susreta proslavit će se duhovnom obnovom, od 3. do 6. kolovoza, pod nazivom „Ovo je Sin moj, Ljubljeni, slušajte ga!”

Kuća susreta Tabor s radom je započela 1997. godine. Od početka njezina rada, seminare i duhovne obnove predvodio je pokojni fra Zvjezdan Linić. Nakon njegove smrti, 2013. godine, vodstvo je preuzeo fra Ivan Matić.

O Taboru  

U organizaciji kuće susreta Tabor održavaju se duhovne obnove, odnosno seminari ozdravljenja i oslobođenja. Uz njih, održavaju se i seminari osnovnog kršćanskog iskustva,  zatim seminari obraćenja, kao i biblijski, franjevački, euharistijski i drugi seminari. U radu Tabora pomažu i laici koji daruju svoje vrijeme kako bi služili drugima.

Proslava 20. obljetnice postojanja

20. obljetnica kuće susreta proslavit će se duhovnom obnovom, od 3. do 6. kolovoza, pod nazivom „Ovo je Sin moj, Ljubljeni, slušajte ga!”. Tada će se ujedno slaviti i blagdan Preobraženja Gospodinova.

Fra Ivan Matić predvodit će svetu misu u subotu, 5. kolovoza u 19 sati, a svečano misno slavlje 6. kolovoza, kada se ujedno slavi i 20 obljetnica postojanja kuće susreta Tabor, predvodit će provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, fra Ilija Vrdoljak.

Najčitanije

Na vrh