Najave

NOVO

Nova Salesianina knjiga za mlade hrabro progovara o spolnosti Krije li možda seks puno više nego što nam današnje društvo prikazuje? Španjolski svećenik Jesús María Silva Castignani u knjizi Seks. Samo za hrabre odlučno odgovara – da!

Foto: Salesiana

 

U današnjem društvu, ranjenom vrijednostima seksualne revolucije, koje spolnost svodi na hiperseksualiziranost, nije lako vidjeti ljepotu koju spolnost skriva. Mnogi mladi osjećaju kao da s njima nešto nije u redu jer im se ne sviđa pogled na spolnost koji im današnje društvo servira. Imaju pitanja o seksu, a nitko im na njih ne daje odgovor.

Upravo zato vlč. Castignani jednostavnim stilom i sa željom da približi mladima temu spolnosti odgovara na sva pitanja o seksu koja muče mlade.

Autor ove knjige nam je svojim jednostavnim i pitkim stilom ponudio još jedan biser za ispravno shvaćanje naše spolnosti, služeći se izričajem koji je blizak vama mladima

„Drago mi je da i danas ima onih koji su odlučili plivati protiv struje i imaju hrabrosti nuditi drugačiji i cjelovitiji, humaniji pogled na spolnost. Jedan od takvih je i autor ove knjige koji nam je svojim jednostavnim i pitkim stilom ponudio još jedan biser za ispravno shvaćanje naše spolnosti, služeći se izričajem koji je blizak vama mladima. Ovdje nema puno moraliziranja, već se autor sa svakom temom, koliko god škakljiva bila, suočava na vrlo izravan način naviještajući istinu i ostajući vjeran nauku Crkve. Svjestan ljudske slabosti i gledajući iz perspektive Božje milosti, vlč. Castignani vrlo gorljivo iznosi istinu o onome što smo pozvani živjeti. Upravo zato ova je knjiga idealna za one koji se možda prvi put susreću s ovom temom i koji se žele na jednostavan način upoznati s crkvenim pogledom na spolnost“, istaknuo je u predgovoru knjizi studentski kapelan don David A. Leskovar.

„Seks. Samo za hrabre“ usmjerava pogled mladih prema ljepoti spolnosti. Bez obzira na to što su dosad činili i kakav je njihov stav o spolnosti, knjiga im pokazuje da su stvoreni za nešto veliko i otkriva im kako da žive u skladu s tom veličinom

Knjiga daje puno više od korisnih savjeta. „Seks. Samo za hrabre“ usmjerava pogled mladih prema ljepoti spolnosti. Bez obzira na to što su dosad činili i kakav je njihov stav o spolnosti, knjiga im pokazuje da su stvoreni za nešto veliko i otkriva im kako da žive u skladu s tom veličinom.

Zavirite u knjigu:

prelistaj-Seks-samo-za-hrabre

Preporučamo i Figulusov ljetni paket “Sačuvaj um, srce i tijelo” koji se sastoji od knjiga:

“Djevojko, možeš to pobijediti – Kako sačuvati um, srce i tijelo u svijetu zasićenom seksom”

i “Mladiću, možeš to pobijediti – strategije za pobjedu u stvarnom svijetu spolnog iskušenja”

Ostali paketi…

 

 

 

Iz Salesiane još preporučamo:

prelistaj-Portreti-svetaca-3

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh