Osobni razvoj

VJERA

Ne živi samo za duhovne zanose, jer sve ono između sprema te za duhovne vrhunce i otkrivenja Isus ti govori: Iako dajem da dio nebeske radosti doživiš ovdje na zemlji, to činim kako bih pojačao tvoj apetit za budućim životom

Foto: Unsplash, Savvas Kalimeris 

 

Nudim ti neizrecivu i proslavljenu radost koja je odraz one radosti koja vlada u nebu. Tu pobjedničku radost naći ćeš u meni.

Iako dajem da dio nebeske radosti doživiš ovdje na zemlji, to činim kako bih pojačao tvoj apetit za budućim životom

Ne živi samo od jednoga do drugoga duhovnog zanosa jer sve ono između sprema te za te duhovne vrhunce i otkrivenja. Iako dajem da dio nebeske radosti doživiš ovdje na zemlji, to činim kako bih pojačao tvoj apetit za budućim životom. Ti trenutci radosti neprestano se izmjenjuju s trenutcima boli i težine življenja u ovome palom svijetu sve dok te jednoga dana ne uzmem u svoju slavu.

Tvoja je ljubav u svoj svojoj ograničenosti odgovor na moju bezuvjetnu i nepresušnu ljubav koju sam ti pokazao davši se razapeti na križu i koju sam potvrdio svojim uskrsnućem

Jednoga ćeš me dana vidjeti licem u lice, ali zasad me ljubiš iako me nisi vidjela. To je najblaženiji način življenja i time pokazuješ da uistinu pripadaš mojoj kraljevskoj obitelji. Ljubiš me radi mene sama, ljubiš Osobu koju nisi vidjela, a opet to nije nerazumno. Tvoja je ljubav u svoj svojoj ograničenosti odgovor na moju bezuvjetnu i nepresušnu ljubav koju sam ti pokazao davši se razapeti na križu i koju sam potvrdio svojim uskrsnućem. Ti štuješ uskrsloga i živoga Spasitelja. Blago onima koji ne vidješe, a vjeruju.

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh