Vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA LJETNI VOLONTERSKI KAMP // Nemate planova za ljeto? Pozivamo vas na volontiranje u specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi!

Ljetni kamp ‘diže’ svoje šatore u parku preko puta bolnice, gdje je omogućen boravak svima koji će svoje vrijeme utrošiti na pomoć onima, koji ju zaista trebaju…

Već sedamnaestu godinu za redom udruga Vrt plavih ruža organizira ljetni volonterski kamp u Zagrebu.

Kamp je smješten u parku preko puta bolnice

Ljetni kamp ‘diže’ svoje šatore u parku preko puta bolnice u Gornjoj Bistri (Bolnička 21), gdje je omogućen boravak svima koji će svoje vrijeme utrošiti na pomoć onima, koji ju zaista trebaju. Svi koji ljeto žele provesti u Zagrebu i žele svoje vrijeme pokloniti drugima, mogu se prijaviti na volontiranje u specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi.

Aktivnosti i prijave

Organizatori obećavaju dobru zabavu, zanimljivo društvo, razne aktivnosti, mogućnost učenja talijanskog jezika i, naravno, cijelo ste vrijeme u prilici pomoći djelatnicima bolnice u radu s djecom. Sudionici ne moraju biti uključeni u kamp cijelo vrijeme; mogu se prijaviti na jedan dan ili više njih, uz prethodnu najavu.

Volonterski kamp započinje s radom 29. srpnja i trajat će do 7. kolovoza.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

 

Pozivamo i tebe da, ukoliko si u mogućnosti, odvojiš nešto svoga slobodnoga vremena i uljepšaš djeci boravak u bolnici! 🙂

Najčitanije

Na vrh