Aktualnosti

JASMINA JUROŠ

Naša kolumnistica o (ne)razrješivosti ženidbe na Laudato TV-u: Nije točno da je Papa prekinuo s tradicijom, on nije rekao da ne postoji grijeh Naša je kolumnistica Jasmina Juroš gostovala u emisiji 'Jeste li znali?' na Laudato televiziji, gdje je govorila o sakramentu ženidbe i (ne)razrješivosti iste

Naša kolumnistica o (ne)razrješivosti ženidbe na Laudato TV-u: Nije točno da je Papa prekinuo s tradicijom, on nije rekao da ne postoji objektivno stanje grijeha

Foto: Screenshot


 

Jesu li zaista sve ženidbe nerazrješive? Je li papa Franjo što promijenio u odnosu na pričest rastavljenih i ponovno civilno vjenčanih katolika? Kome se javiti prije pokretanja crkvenog postupka za proglašenje ženidbe ništavnom? Može li Sveta Stolica riješiti ono što u Hrvatskoj ne može biti riješeno? Na sva ta pitanja odgovorila je naša kolumnistica – crkvena pravnica Jasmina Juroš.

Sve kolumne Jasmine Juroš možete pronaći ovdje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh