Aktualnosti

NAJVEĆI AUTORSKI SAJAM KNJIGA U HRVATSKOJ [POZIVAMO] Sa(n)jam knjige u Istri – Posjetite najveći autorski sajam knjiga u Hrvatskoj i opskrbite se knjigama svojih omiljenih autora po posebnim cijenama! Na sajmu knjiga svoja će izdanja predstaviti izdavačke kuće Figulus i Ustanova Kristofori iz Koprivnice. Sve naše naslove moći ćete kupiti po sniženim cijenama.

[POZIVAMO] Sa(n)jam knjige u Istri - Posjetite najveći autorski sajam knjiga u Hrvatskoj i opskrbite se knjigama svojih omiljenih autora po posebnim cijenama!

Foto: Sajam knjige u Istri

 

Sa(n)jam knjige u Istri najveći je autorski sajam knjiga u Hrvatskoj, te najveći festival autora u široj regiji. Osnovan je 1995. godine, a svake godine na njemu sudjeluje više od 200 autora, urednika, prevoditelja i književnih kritičara i izlaže oko 250 nakladnika.

Program 23. manifestacije Sa(n)jam knjige u Istri održava se u secesijskoj palači Marine-Kasino, koja se danas nosi naziv Dom hrvatskih branitelja. Središnja je tema ovogodišnjeg sajma Intime, s posebnim fokusom na francusku i frankofonsku književnost. Regionalni program ove je godine usmjeren na Hercegovinu, njezine pisce i suvremenu kulturnu scenu.

Na sajmu knjiga svoja će izdanja predstaviti izdavačke kuće Figulus i Ustanova Kristofori iz Koprivnice. Sve naše naslove moći ćete kupiti po sniženim cijenama.

Sajam započinje 1. prosinca i traje sve do 10. prosinca.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh