Najave

MARIJINA ZEMLJA

NAJAVLJUJEMO Nakon filma „Najveći dar“, u Hrvatskoj će biti prikazan još jedan film španjolskoga redatelja Cotela! Film donosi priču agenta koji putuje svijetom kako bi susreo ljude koji su doživjeli obraćenje u kojemu je posebnu ulogu imala Blažena Djevica Marija. Tako odlazi u Veliku Britaniju, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kolumbiju, Panamu i Bosnu i Hercegovinu…

NAJAVLJUJEMO Nakon filma „Najveći dar“, u Hrvatskoj će biti prikazan još jedan film španjolskoga redatelja Cotela!

Foto: infinitomasuno.org

 

Film „Marijina Zemlja“, španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela, stiže u hrvatska kina!

„Marijina Zemlja“ je dokumentarno-igrani film koji donosi priču agenta koji putuje svijetom kako bi susreo ljude koji su doživjeli obraćenje u kojemu je posebnu ulogu imala Blažena Djevica Marija. Tako odlazi u Veliku Britaniju, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kolumbiju, Panamu i Bosnu i Hercegovinu.

Možda je došlo vrijeme da dokaže da ni Bog nije stvaran?

Naš protagonist, čovjek skeptik 21. stoljeća, odgojen je da vjeruje u Boga, Djevicu Mariju, anđele, Nebo, ali u ovim godinama teško mu je prihvatiti činjenicu da postoji više od onoga što može vidjeti, dotaknuti ili shvatiti.

„Mislim da danas nema čuda. Moj odnos s Bogom je na kulturološkoj, intelektualnoj razini.“

Onako kako je nadrastao dječju vjeru u vile, gnome i druge nestvarne likove… – možda je došlo vrijeme da dokaže da ni Bog nije stvaran?

Prerušen u đavoljeg odvjetnika, započinje svoje istraživanje putujući svijetom u potrazi za vjernicima koji će se odvažiti odgovoriti na njegova izravna i jasna pitanja. Tako jasna, kao što su i upute njegove šefice:

„Idite među njih, steknite njihovo povjerenje i razriješite vlastite sumnje – bez straha od istine.”

Marijanska svetišta u filmu

Film „Marijina Zemlja“ prikazan je u sljedećim zemljama: Španjolskoj, Meksiku, SAD-u, Dominikanskoj Republici, Brazilu, Italiji, Čileu, Ekvadoru, Kolumbiji, Hondurasu, Panami, Gvatemali, El Salvadoru, Mađarskoj, Kostariki, Urugvaju, Poljskoj, Kataru, Peruu, Puerto Ricu, Paragvaju, Litvi, Boliviji, Nikaragvi, Argentini, Švicarskoj, Austriji, Sloveniji, Rusiji, Francuskoj, Njemačkoj i Japanu.

U njemačkim i švicarskim kinima film je prikazan 2017 godine.

Godinu poslije prikazan je u Francuskoj, Rusiji, Japanu i Sloveniji.

U filmu se pojavljuje nekoliko marijanskih svetišta, a važnu ulogu ima i Međugorje koje je Španjolac također posjetio i gdje je razgovarao s ljudima kojima se je upravo tu promijenio život. U filmu se pojavljuju vidjelice Vicka Ivanković, Mirjana Soldo i Marija Pavlović.

Želite da se film prikaže i u vašem gradu?

Ako želite podržati film i poslati zahtjev da se on prikaže i u vašem gradu, to možete učiniti popunjavanjem obrasca ovdje.

Više o filmu možete pronaći na službenoj Facebook stranici ovdje i na službenoj web-stranici ovdje.

Trailer filma s titlovima na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh