Aktualnosti

WWW.MOLITVE.HR

SVE MOLITVE NA JEDNOME MJESTU Pokrenuta nova kršćanska stranica – posjetite ju! Smisao stranice je da vjernici mogu na jednome mjestu pronaći sve katoličke molitve. „Također, možete se javiti i s drugima podijeliti svoje molitve, svjedočanstva…“, poručuju osnivači

Foto: www.molitve.hr

 

Nedavno je internetski prostor postao bogatiji za još jednu stranicu s kršćanskim sadržajem.

„Stranica Molitve.hr nastala je iz ljubavi prema molitvi i našem Gospodinu“, kažu njezini pokretači.

Ovdje možete pronaći osnovne molitve, molitve svecima i molitve sa zajedničkom nakanom, za smireniji i bolji život… Također, tu su rubrike Religija, u kojoj čitamo o životima svetaca i blaženika te popis i opis crkava i svetišta u Lijepoj našoj, a u rubrici Multimedija nalazi se probrana glazba i edukativni videouradci.

Posjetite stranicu Molitve.hr i podijelite ju sa svojim bližnjima.

„Podijelite s nama kako komunicirate s Bogom i kako osnažujete svoj životni put i vjeru. Neka i drugi čuju vaše molitve. Pomozite im na taj način“, pozivaju njezini pokretači, koji su za moto uzeli poziv iz 1 Іvаnоve 4,7-8:

„Lјublјеnі, lјubіmо јеdnі drugе јеr lјubаv је оd Воgа; і ѕvаkі kојі lјubі, оd Воgа је rоđеn і роznаје Воgа. Тkо nе lјubі, nе uроznа Воgа јеr Воg је lјubаv.“ ❤

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh