Duhovnost

POMOLIMO SE

Molitva na Veliku srijedu Otvori, Gospodine, naše oči za sve što je Judino u našem srcu. Prije Velikog četvrtka raskrinkaj naše namjere da čista srca možemo blagovati Pashu s tobom

Foto: Thanti Riess, Unsplash

Foto: Thanti Riess, Unsplash

 

Gospodine, prodao te tvoj učenik u bescjenje. To je bila cijena jednog roba. Jednoga dana zavolio si Judu i pozvao ga kao i druge svoje učenike da ostavi sve i ide za tobom. Odazvao se. Proveo je toliko vremena s tobom.

Sve je čuo što si govorio i sve vidio što si činio. Ipak je na kraju odabrao drugi put. Zašto? Zašto i danas ima onih koji napuštaju svoje svećeništvo, redovništvo ili odbacuju vjeru? Što to, Gospodine, ima u čovjeku da ga okrene na suprotnu stranu, da od prijatelja postane neprijatelj, od vjernika nevjernik, od svećenika apostata? Zašto nam je sloboda toliko razorna, a Zli tako utjecajan?

Otvori, Gospodine, naše oči za sve što je Judino u našem srcu. Prije Velikog četvrtka raskrinkaj naše namjere da čista srca možemo blagovati Pashu s tobom. Amen

Izvor: Vjera.hr

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh