Duhovnost

POMOLIMO SE

Molitva na Veliki četvrtak Ti si umro umjesto nas i Tvoja krv je žrtvovana za naše pomirenje. Molimo te da ovo duboko uđe u naša srca dok se prisjećamo radosti našeg spasenja

David Weber, Unsplash

Foto: David Weber, Unsplash

 

Gospodine, danas se spominjemo Tvoga posljednjeg obroka – Pashe. Kad si se okupio sa svojim učenicima, s njima si lomio kruh i ustanovio prvu pričest. Pomozi nam da danas odvojimo trenutak tišine da se prisjetimo Tvoga tijela i krvi koji su dani za nas. Ti si umro umjesto nas i Tvoja krv je žrtvovana za naše pomirenje.

Molimo te da ovo duboko uđe u naša srca dok se prisjećamo radosti našeg spasenja. Ne možemo Ti dovoljno zahvaliti što si umro umjesto nas i spasio nas od grijeha i smrti. Danas Te se spominjemo u vrijeme slatkog zajedništva. U Tvoje ime, uvijek, amen.

Izvor: Vjera.hr

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh