Duhovnost

MOLIMO ZA BOŽJE MILOSRĐE

U ovoj je molitvi mir, i pakao pred njom gubi snagu Ovo je molitva Isusove i naše Majke Marije. Pročitajte zašto đavao gubi moć pred njom i zašto ona u naš život unosi onaj pravi, duboki mir

Ova molitva zadaje strah paklu

Foto: Shutterstock

 

Ove je dirljive riječi koje slijede Isus izrekao jednoj teškoj, dugogodišnjoj bolesnici, karizmatkinji (ta je bolesnica imala više od 90 godina i živjela je i molila žrtvujući se; udarala se u svoje grudi uz molitvu, koju je izgovarala često: „Moj Isuse, milosrđe!”).

Ovu molitvu za Božje milosrđe uvijek ću nagraditi

»Milosrđe je moja pohvala i moje poštovanje. Ovu molitvu za Božje milosrđe uvijek ću nagraditi, jer Moja Krv iz milosrđa je prolivena.

Nebo se otvara iz milosti. Moja Krv zemlju je natopila i zadovoljštinu Bogu davala za grijehe svijeta. Moja Krv donosi pomoć s neba. Bogu zahvali za tu molitvu, koja je vrlo moćna.

Izgovaraj često ovu molitvu pa ćeš postići milosrđe. Mir je u ovoj molitvi i pakao pred tom molitvom gubi moć. Umirući postižu milost, oproštenje grijeha, te sve darove ljubavi. Ta molitva je potpuno ponizna molitva i Bog je spremno uslišava! Moj Isuse, milosrđe!

Ova molitva zadaje strah paklu

Tako je moćno moje milosrđe! Milosrđe je ključ ljubavi – preporučujem tu molitvu kao i Očenaš! Tako je ta molitva važna za sve. Ne samo za pojedinca nego za sve. Ta molitva djeluje tajanstveno, a tako je malo poznata. Milosrđe je utemeljeno na ljubavi i spasit će još mnoge duše.

Duše moraju imati ljubav. Izgovaraj tu molitvu uvijek klečeći, kad god je moguće, kao pozdrav Sakramentu. Moje je milosrđe topla ljubav za članove mog tajanstvenog, mističnog tijela. Molite za milosrđe, jer su grijesi preplavili svijet.

Premalo se kršćani služe tom molitvom

Tko još vodi brigu o Božjoj milosti!? Zazivajte Božje milosrđe. Da se grešnici k meni vraćaju, da moje Zapovijedi obdržavaju i da mole za milost. Molite za sav svijet, koji propada.

Radi se o biti i ne biti. Tama je prekrila zemlju, jer vlada potpuno bezvjerje. Moje milosrđe je nadmoć, koju je postigla moja Majka. Ona me je molila, ona je jaka zagovornica. Molite za Božje milosrđe. Tko Isusa ljubi, Isus će njega ljubiti. Svaka se molba uslišava kad se zazove Božje milosrđe.

Svi vjernici je mogu moliti pri posjetu crkvi i to ima biti kao prvi pozdrav. Zazovi Božje milosrđe za siromašne duše. Tu molitvu možeš izgovarati jutrom i večerom i preko dana što češće i kod svakog posla. To nije naredba, nego je milost, koju time pribavljaš. Iščupaj iz naših srdaca sebičnost, koja nas iznutra osiromašuje. Zastrašujuća je činjenica da mnogi ni na koji način ne vode brigu za duše drugih

Iščupaj iz naših srdaca sebičnost, koja nas iznutra osiromašuje. Zastrašujuća je činjenica da mnogi ni na koji način ne vode brigu za duše drugih.

Dobra Majko Marijo! Majko siromaha, Majko milosrđa, vrijeme je gorke nevolje. Milijunima duša manjka kruh istine. Nema više vjere. U milijunima duša nema više ljubavi. Manjka im Kruh Gospodnji. Mnogima manjka. Više ga ne primaju ili ga primaju nedostojno.

Iščupaj iz naših srdaca sebičnost, koja nas iznutra osiromašuje. Zastrašujuća je činjenica da mnogi ni na koji način ne vode brigu za duše drugih.

Daj nam naslutiti duboko bogatstvo našeg vjerovanja, da postanemo radosni u svom srcu.

Daj nam da jedni drugima budemo u pomoći i da se brinemo jedni za druge.

Marijo, Majko milosrđa, jačaj našu nadu i pouzdanje sve više. Amen.«

Iz knjige Alfonsa M. Weigla „Oče, Tebi je sve moguće – molitve u velikoj nevolji”.

Izdavač: „Karitativni fond UPT Đakovo” (Narudžbe na adresu: Knjižnica U PRAVI TRENUTAK, 31 400 Đakovo, p.p 51; Tel/fax: 031/811-774)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh