Duhovnost

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

MEDITACIJA Postoje neizmjerna sakrivena blaga koja možeš pronaći slušajući me „Nauči uzimati male pauze od svijeta, pronađi tiho mjesto na kojem ćeš moći biti u mojoj prisutnosti i slušati moj glas.“

MEDITACIJA Postoje neizmjerna sakrivena blaga koja možeš pronaći slušajući me

Foto: Shutterstock

 

Sefanija 3,17; Matej 7,7

 

Slušaj ljubavnu pjesmu koju ti stalno pjevam. Radujem se u tebi pun veselja. Pjevam nad tobom radosno. Glasovi svijeta su kakofonija kaosa, koja te tako privlači k sebi. Ne slušaj te glasove; suprotstavi im se mojom riječju. Nauči uzimati male pauze od svijeta, pronađi tiho mjesto na kojem ćeš moći biti u mojoj prisutnosti i slušati moj glas.

Postoje neizmjerna sakrivena blaga koja možeš pronaći slušajući me. Iako te uvijek blagoslivljam, neke od mojih najvećih blagoslova moraš aktivno tražiti. Volim ti se objavljivati i ti mi se rado otvaraš jer me želiš upoznati. Moli i dat će ti se; traži i naći ćeš; kucaj i vrata će ti se otvoriti.

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti“ Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh