Svjedočanstva

POTREBNA DUHOVNA I FINANCIJSKA POTPORA

Matea skuplja financijsku potporu za kamp SpeakOut – obuku za evangelizaciju „Sudjelovanje u ovom projektu s jedne strane mi je privilegija, a s druge strane izazov da iskoračim iz svoje zone komfora te da Duh nesmetano poput vjetra zapuše i probudi svijet koji spava”,

Foto: Pixabay

 

Zovem se Matea, imam 22 godine i studentica sam komunikacija na PVZG-u. Iako sam odgojena u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, moje putovanje s Bogom doživljava svoj vrhunac 2019. godine kada sam mu predala svoj život, a on mi je za uzvrat dao Život s velikim Ž. Upoznala sam tko Isus Krist zapravo jest.

Od tada dogodilo se mnogo promjena, nanovo rođenje donosilo je sa sobom ne samo promjenu društva, navika, ponašanja, već i fakulteta. Velika mi je želja da znanje stečeno obrazovanjem iskoristim u svrhu evangelizacije i već na srcu imam određene projekte koje želim provesti.

SpeakOut kamp

Ovo ljeto otvorila mi se prilika da preko Udruge Fokus sudjelujem na desetodnevnom kampu SpeakOut koji će se održavati u Makedoniji. Tamo ćemo imati učeništvo i obuku specifično za evangelizaciju. Nakon radionica, direktno ćemo svjedočiti mladima i studentima na plažama i ulicama Ohrida.

Sudjelovanje u ovom projektu s jedne strane mi je privilegija, a s druge strane izazov da iskoračim iz svoje zone komfora te da Duh nesmetano poput vjetra zapuše i probudi svijet koji spava, svijet koji vapi za Radosnom viješću evanđelja.

Sudjelovanje na kampu iznosi 3000 kn koje pokriva smještaj, hranu i prijevoz.

Ako možeš, pomozi

Htjela bih vas zamoliti da se molite za mene dok se duhovno pripremam za kamp i dok skupljam financijsku potporu za sudjelovanje.
Ukoliko vam Bog u molitvi stavlja na srce da date svoj financijski doprinos, mnogo bi mi to značilo!

Radujem se što ću s vama tijekom i nakon kampa moći podijeliti stvari koje tamo naučim i koje Gospodin bude radio u srcima ljudi kojima ću svjedočiti. Nadam se da će vam to biti na blagoslov i ohrabrenje.

„Zahvaljujem Bogu na pomoći koju ste mi pružili u širenju Radosne vijesti.” (Filipljanima 1,5)

Podaci za uplatu:

Primatelj : Udruga Fokus
Adresa: Kutnjački put 11, Zagreb
Svrha uplate: Donacija
IBAN: HR1923600001101501085
Poziv na broj: 1191209-203-2

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh