Najave

ORANICE-MALEŠNICA

Marino Restrepo u župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Na Božić 1997. oteli su ga gerilci FARC-a. U zatočeništvu je bio šest mjeseci, a tada je milošću Božjom oslobođen. U zatočeništvu je doživio mnogo toga, a najvažniji događaj bio je njegov susret s Gospodinom. Tada je doživio mistično iskustvo prosvjetljenja savjesti, stanje pakla, čistilišta i Božje slave. Poslije toga potpuno je promijenio svoj život i već je 23 godine katolički misionar

Foto: Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije

Foto: Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije

 

U Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Zagrebu u četvrtak 23. svibnja održat će se Duhovno-molitveni susret, a svoje će svjedočanstvo s okupljenima podijeliti Marino Restrepo.

Program:

17.15 Krunica

17.45 Nagovor: Svjedočanstvo

18.30 Sveta Misa

19.15 Nagovor: Život u vjeri

– Svetu Misu u 18.30 predslavi Župnik (Antonio-Mario Čirko)

– Pjesmom animira Josip Ćulumović i prijatelji

Marino Restrepo

Marino Restrepo rodio se u malom gradu uzgajivača kave smještenom u planinama Ande u Kolumbiji, u obitelji s katoličkim tradicijama, i odgojen u tim vrijednostima.

U dobi od 14 godina preselio se u Bogotu, glavni grad Kolumbije, gdje je završio srednju školu. U dvadesetoj godini oženio se u Bogoti, a potom se nastanio u gradu Hamburgu u Njemačkoj, gdje je studirao umjetnost, glumu i skladanje glazbe na Sveučilištu u Hamburgu. Nakon što je šest godina živio u tom gradu, gdje su mu rođena dva sina, odlazi u Sjedinjene Američke Države, ondje se nastanjuje i povezuje s industrijom zabave. Godine 1985. potpisuje ugovor s tvrtkom Sony Music iz New Yorka kao njezin ekskluzivni umjetnik. Tijekom 33 godine živio je potpuno odvojen od Boga, usredotočen na novac, slavu i zadovoljstvo.

Iz zatočeništva oslobođen Božjom milošću

Na Božić 1997. oteli su ga gerilci FARC-a. U zatočeništvu je bio šest mjeseci, a tada je milošću Božjom oslobođen. U zatočeništvu je doživio mnogo toga, a najvažniji događaj bio je njegov susret s Gospodinom. Tada je doživio mistično iskustvo prosvjetljenja savjesti, stanje pakla, čistilišta i Božje slave. Poslije toga potpuno je promijenio svoj život i već je 23 godine katolički misionar.

Hodočasnici ljubavi

Godine 1999. osnovao je u Bogoti u Kolumbiji katoličku misiju Peregrinos del Amor (Hodočasnici ljubavi), koju je priznala i odobrila Nadbiskupija Bogota, i do danas je evangelizirala u 120 zemalja na pet kontinenata.

 

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh