Duhovnost

365 DANA S DUHOM SVETIM

Marija prekriva cijeli tvoj stid kada joj se predaješ ...Čak i u najmanjoj molitvi, i u najmanjoj gesti, jer za Boga svaka gesta ima značenje

Foto: Mateus Campos Felipe, Pixabay

Foto: Mateus Campos Felipe, Pixabay

 

I dok su bili ondje, navršilo joj se vrijeme da rodi. I porodi sina svoga, prvorođenca, povi ga i položi u jasle jer za njih nije bilo mjesta u svratištu (Lk 2, 6–7).

Ona prima u svoju utrobu i obavija svojim tijelom Sina Božjega. Od samoga početka, od prvih trenutaka utjelovljenja, gledamo pravo čudo majčinske ljubavi. Ona one noći, kad se rodio, povija u pelene Njegovu nagost. U Hramu daje svojemu Sinu u pelenama kruh, da bi ga ti mogao primiti. Marija prekriva cijeli tvoj stid kada joj se predaješ. Čak i u najmanjoj molitvi, i u najmanjoj gesti, jer za Boga svaka gesta ima značenje.

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ autora p. Augustyna Pelanowskog. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh