Vijesti

LJEPOTA ŽENSKOG IDENTITETA // Book.hr preporučuje: „Šaputanje vrapcima” – film koji prikazuje ljepotu, slomljenost, nadu i iscjeljenje identiteta mlade žene Usred svih borbi i poteškoća s kojima se suočavamo kao žene, jesmo li dobro?

Book.hr preporučuje: „Šaputanje vrapcima” – film koji prikazuje ljepotu, slomljenost, nadu i iscjeljenje identiteta mlade žene

U današnjem svijetu koji nam nameće svoje ideale, diktirajući nam kako se odijevati, ponašati i živjeti, da bismo bili prihvaćeni i voljeni, istinska ljepota ženskoga identiteta ostaje skrivena.

Film „Šaputanje vrapcima” (Speaking to Sparrows), istražuje ljepotu, slomljenost, ranjivost, odnose i iscjeljenje identiteta mlade žene. Usred svih borbi i poteškoća s kojima se suočavamo kao žene, jesmo li dobro?

Je li istinska sreća isključivo u lijepom izgledu i uspjehu?

Trebamo li živjeti prema očekivanjima koja nam se nameću? Je li istinska sreća isključivo u lijepom izgledu i uspjehu? Ne zaslužujemo li puno više od toga? Dokumentarni film „Šaputanje vrapcima” pokušava dati odgovore upravo na ta pitanja.

U filmu se prikazuju životne priče nekolicine mladih žena i jedne redovnice, potičući nas da razmislimo jesmo li možda nekritički prihvatili krive vrijednosti i ideale i da se zapitamo – živimo li možda da bismo ispunili tuđa očekivanja?

Film je nastao u produkciji 4PM Media u suradnji s Project LIGHT Ministries.

Preporučamo vam da pogledate film i još si jednom osvijestite ljepotu vlastitog identiteta!

Priredila: Gabrijela Jurković (Book.hr)

Najčitanije

Na vrh