Svjedočanstva

OVDJE SAM DA TE IZLIJEČIM

Kako je sveti Šarbel spasio život siromašnoj starici Tjedan dana bila je sama i bez pomoći, s vrlo malo hrane i bez vode jer joj je svaki pokret izazivao nesnosne bolove

Foto: Photobac, Shutterstock

Foto: Photobac, Shutterstock

 

(…)

Još jedno svjedočanstvo stiglo nam je od siromašne udovice koja živi u selu u sibirskoj tajgi, regiji prekrivenoj snijegom i punoj divljih životinja. Od muževljeve smrti živi sama.

Jednoga je dana pala i zadobila više prijeloma; nije bilo nikoga da joj pomogne. Tjedan dana bila je sama i bez pomoći, s vrlo malo hrane i bez vode jer joj je svaki pokret izazivao nesnosne bolove. Odjednom joj se tajanstveno predstavio starac koji je prilično nalikovao svetom Šarbelu. Dao joj je hrane i vode i odveo je u bolnicu koja se nalazi vrlo daleko od sela, spasivši joj život. Žena pripisuje čudo svetom pustinjaku. Činjenica je nevjerojatna, ali sva pisma čuvam u kuvertama s adresom pošiljatelja kako bi se svako svjedočanstvo moglo provjeriti.

📕 Iz knjige ‘Ovdje sam da te izliječim! Šarbel, sveti prijatelj’

Ostala svjedočanstva pročitajte u knjizi „Ovdje sam da te izliječim! Šarbel, sveti prijatelj“ Patrizije Cattaneo. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh