Osobni razvoj

ODLIČAN SAVJET

Kako izbjeći napade straha i tjeskobe U današnje vrijeme nitko, pa ni vjernici, nije pošteđen napada tjeskobe i straha. Nije li o tome govorio prorok Danijel zapisujući viziju kraja svijeta? No ne trebamo se prepuštati tim napadima kao da smo nemoćni. Imamo Pomoćnika

Kako izbjeći napade straha i tjeskobe

Foto: Shuttterstock


 

Dakle, kako možemo izbjeći histerične strahove i spriječiti tjeskobu koja nas može obeshrabriti?

Božja je Riječ jasna:

Povjeri Gospodinu svu svoju brigu,
i on će te pokrijepiti:
neće dati da ikada posrne pravednik.

Psalam 55,23

Nemojte se samosažalijevati. Nemojte hraniti svoje osjećaje srdžbom i ogorčenošću

Nužno je da prebacimo svoj teret, brigu na Gospodina čim je postanemo svjesni, prije nego što nas obuzme. Nemojte odugovlačiti. Nemojte se samosažalijevati. Nemojte hraniti svoje osjećaje srdžbom i ogorčenošću. Postanite ih svjesni, prinesite ih Gospodinu, oslobodite ih, učvrstite svoj identitet u Njemu, a onda idite svojim putom.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Iscjeljenje ženinih emocija - Recenzija knjige

 

 

 

 

Iz knjige „Iscjeljenje ženinih emocija” autorice Paule Sandford. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Na vrh