Foto i video

‘KAKO DIVNO IME’ [VIDEO] Poslušajte kako zvuči obrada Hillsongove pjesme What a beautiful name u izvedbi grupe Emanuel Ovim spotom Emanuel još jednom naglašava biblijsku poruku te ističe kako je sva snaga, jakost, veličina kao i poniznost, skromnost i malenost sadržana u jednom imenu - onom Isusa Krista…

[VIDEO] Poslušajte kako zvuči obrada Hillsongove pjesme What a beautiful name u izvedbi grupe Emanuel

Kršćanski bend Emanuel objavio je novi singl Kako divno ime, autorizirani prijevod najizvođenije kršćanske pjesme protekle godine. Riječ je o pjesmi What a beautiful name grupe Hillsong, čiji su autori Brooke Ligertwood i Ben Fielding.


Pjesma je prevedena na brojne svjetske jezike, a konačno smo dobili i hrvatsku verziju. Po uzoru na original, aranžman za ovu pjesmu postavili su Domagoj Pavin i Branimir Jovanovac, koji potpisuje i produkciju ove pjesme. Video spot sniman je u kapeli Ranjenog Isusa u Velikoj Gorici gdje Emanuel često snima svoje materijale, što se sada prepoznaje i kao dio njihovog identiteta. Drugi dio spota sniman je u Zagrebu s mladim umjetnikom Lukom Krešimirom Stipićem, a za kadrove i montažu pobrinuo se Hrvoje Banić iz MIB studija.

Ovim spotom Emanuel još jednom naglašava biblijsku poruku te ističe kako je sva snaga, jakost, veličina kao i poniznost, skromnost i malenost sadržana u jednom imenu – onom Isusa Krista, Spasitelja svega svijeta, koji je u ovom spotu prikazan kao janje koje je žrtvovano za nas te u liku lava koji ima doći u slavi.

OVDJE možete pročitati intervju koji je pjevačica grupe, Franciska Perković dala ekskluzivno za naš portal.

Izvor: Emanuel; Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

  • 1
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh