Duhovnost

CHARLES S. PRICE

Kad ste preslabi, On vas nosi Kad ste preslabi za hodanje, on vas nosi. Bez kritike i bez riječi osude, samo nježna ljubav Pastira koji vas nosi natrag u sigurnost stada. 💕

Kad ste preslabi, On vas nosi

Foto: Shutterstock

 

Ne postoji slomljeno srce koje Isus ne može iscijeliti; čvor koji ne može razriješiti; bijedan život koji ne može usrećiti; problem koji ne može riješiti.

Jesi li, brate moj, izgubio radost spasenja? Sjećaš li se sretnih dana kad si mu tek počeo služiti? Sjećaš li se svoje radosti kad te on tek doveo na put i kako je sretno bilo to iskustvo? Ali ohladio si, postao si formalan i svjetovan, i radost stvarnog spasenja kao da je uzela krila jutra i napustila te.

No milost Gospodnja i neiskazana ljubav Isusa Krista učinile su da ti sada kažem da će on obnoviti tvoju dušu. Kad je ovca napustila stado i zalutala na poljanama nevjere, izgubljena u mračnim, pustim i hladnim brdima grijeha, on je ostavio devedeset i devet i pošao za tom izgubljenom.

“Čovječe, otkud kapi krvi po putovima,

krvav trag po planinskim vrletima?

Te su kapi za onoga koji je zalutao,

da bi ga dobri Pastir vratiti mogao.”

Kad ste preslabi za hodanje, on vas nosi. Bez kritike i bez riječi osude, samo nježna ljubav Pastira koji vas nosi natrag u sigurnost stada.

O, otpadniče koji si se izgubio, on će obnoviti tvoju dušu! O brate koji nosiš križ i već su ti se leđa povila pod njegovom težinom, on će sada skinuti teret s tvojih leđa i u tebi obnoviti radost spasenja. I ti, sestro moja, sa svojim bolnim i teškim srcem, dođi i osjeti dodir Pastirovih ruku i poslušaj blagi šapat njegova glasa dok te zove imenom i kroz vrata uvodi u svoju ljubav!

On obnavlja dušu! Neka je blagoslovljeno ime Gospodnje!

Autor: Charles S. Price

Izvor: Put Života

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh