Najave

MOLITVENA ZAJEDNICA EHO

Još 10 dana do najzabavnije DUHOVNE OBNOVE za mlade! Probudi se jer imaš potencijala da ovaj svijet učiniš boljim mjestom. Probudi se jer te ČEKAJU PREKRASNE STVARI!

Foto: Jantanee Runpranomkorn, Shutterstock

Foto: Jantanee Runpranomkorn, Shutterstock

 

U Zagrebu će se 25. veljače od 13 do 21 h održati katolička duhovna obnova za mlade (14-25 godina) na kojoj će fra Mario Berišić, Marin Periš i Fran Balgač govoriti o svojim životnim putevima, izgubljenosti i kako su se uz Boga izvukli iz teških situacija i pronašli pravu radost, prijatelje i smisao svog života!

Upoznaj ekipu koja je već bila tamo gdje si ti sada, možda i na mračnijim mjestima, i koja ti može pomoći jer danas su novi ljudi koji svijetle za Boga!

KAKO IZGLEDA KONFERENCIJA?

Na početku konferencije ćeš s mnoštvom drugih mladih pjevati Bogu uz slavljenički tim zajednice Eho – garantiramo moćno i fenomenalno slavljenje!
Zatim slijede 2 odlična predavanja i svjedočanstvo koje će ti sigurno promijeniti pogled na Boga, a time i cijeli život!
Rad u grupama – smijeh, razgovor, upoznavanje – s nama je uvijek odlična atmosfera! Također, imat ćeš priliku provesti vrijeme s Bogom u molitvi, a i mi ćemo se pomoliti za tebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Molitvena zajednica Eho (@ehoprojekt)

Uz sve to želimo da se i ZABAVIŠ!
Pripremili smo za tebe mnoštvo igara, kvizova i priliku da plešeš i provedeš odlično vrijeme sa svojim prijateljima na “PROBUDI” PARTYJU! 🙂

PREDAVAČI

fra Mario Berišić
Sa 16 godina pao je u tešku depresiju. Na nagovor majke otišao je na duhovnu obnovu na kojoj je susreo živoga Boga i doživio mistično iskustvo koje je njegov život okrenulo naglavačke.

Marin Periš
Teolog, vjeroučitelj, urednik i voditelj emisija na Laudato TV, urednik u nakladničkoj kući Salesiana. Svima poznat po Božanstvenoj komediji i vođenju koncerata Progledaj srcem. Odličan motivator i zabavan govornik.

Fran Balgač
Član slavljeničkog tima molitvene zajednice Eho. Ima 22 godine, iz Kutine je i studira u Zagrebu. Fran će nam posvjedočiti o tome kako je nakon tragičnog gubitka oca uz Krista uspio ostaviti stari život (opijanje, trava, djevojke) i okrenuti se slavljenju Boga i predbračnoj čistoći.

Probudi se jer će ti ova duhovna obnova PROMIJENITI ŽIVOT.
Probudi se jer nemaš vremena za gubljenje.
Probudi se jer imaš potencijala da ovaj svijet učiniš boljim mjestom.
Probudi se jer te ČEKAJU PREKRASNE STVARI!

Dođi i daj priliku Bogu da ti pomogne, a nama da ti pokažemo da vjera nije nimalo dosadna! 🙂

Više o konferenciji i obrazac za prijavu možeš naći ovdje.

PRIJAVI SE DIREKTNO OVDJE.

Dojmovi s prošlogodišnje konferencije

Najviše mi se svidjelo upoznavanje mladih, a završna molitva me rasplakala zbog osjećaja prisutnosti Boga živoga. Predivno slavljenje je jedan veliki plus svemu tome! Jako mi se sviđa kako ste opušteni i stvarate ugodnu atmosferu svojom zezancijom.

Razgovor u grupi me se najviše dojmio. Čuti od „stranca˝ ono što ga muči, usporediti sa svojim, čuti kako bi se netko ponio potpuno drugačije u nekim teškim situacijama, to mi je jako pomoglo! Završna molitva je bila šećer na kraju, uistinu nešto jako jako predivno! Znam da me Duh Sveti dotaknuo, ne mogu to ni opisati!

Slavljenje i molitva uistinu su bili savršeni, a predavači su uspjeli doprijeti do nas mladih svojim pričama. Sve mi se podjednako svidjelo i ne mogu reći da mi je neka aktivnost bila bolja od druge jer da je išta izostalo, to ne bi bio ovako čudesan, inspirirajući i blagoslovljen događaj!

Nekako me najviše oduševilo kakav pristup imate prema svakom pojedinačno,a opet se radi o toliko velikoj skupini ljudi. Svi se osjećaju ugodno,dobrodošlo, posebno. Osjeća se da sve ovo radite s velikim trudom i srcem. I na kraju molitva, koja je toliko posebna da se riječima ne može opisati! Hvala ti, Bože!

Meni sve jako svidjelo od slavljenja, svjedočanstva i molitve – sve je bilo predivno, ali nekako kada bih uistinu morala birati bila bi to molitva u kojoj je Bog činio čuda! Također i razgovor u grupi, lijepo je znati da nisi sam i da se mnogi bore s istim problemima. Slavljenje me potpuno oduševilo, a atmosfera je bila baš pozitivna i zabavna!

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se zaista želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista) ispod imate kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu  ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh