Preporučamo

OČEKUJEMO S NESTRPLJENJEM

Jim Caviezel: Nastavak Gibsonove „Pasije” bit će najveći film u povijesti „Ne mogu vam otkriti kako će se odvijati radnja”, rekao je Caviezel, „no ovo ću reći – film koji će Mel napraviti bit će najveći film u povijesti. Toliko je dobar.”

Jim Caviezel: Nastavak Gibsonove „Pasije” bit će najveći film u povijesti

Mel Gibson je 2006. godine najavio da će početi raditi na nastavku svoga iznimno popularnog filma Pasija, koji će nositi prikladan naslov: Pasija: Uskrsnuće.


Te su vijesti prilično odjeknule u kršćanskoj zajednici s obzirom na to da je Pasija imala ogroman utjecaj na ovaj sekularni svijet. Ovaj film iz 2004. godine, koji je režirao i scenarij za njega napisao Mel Gibson, bio je „veliko postignuće u svijetu vjerskih filmova”, te je zaradio preko 611 milijuna dolara uz budžet od samo 30 milijuna.

„Mnogo detalja će šokirati publiku”

Jim Caviezel je ovih dana progovorio o dugo očekivanom nastavku filma, u kojem će on ponovno glumiti Isusa: „Ne mogu vam otkriti kako će se odvijati radnja”, rekao je Caviezel, „no ovo ću reći – film koji će Mel napraviti bit će najveći film u povijesti. Toliko je dobar. Mnogo detalja ne mogu otkriti, detalja koji će šokirati publiku. No film je uistinu poseban…”

Budući da je Pasija zaradila više od bilo kojeg filma objavljenog u Sjevernoj Americi koji nije namijenjen osobama mlađima od 17 godina (370,8 milijuna dolara), ova Caviezelova prognoza itekako ima težinu.

49-godišnji Caviezel oduševljen je što će ponovno raditi s Melom Gibsonom te je zahvalan za priliku da prenese Kristovo svjetlo svijetu preko ekrana. Iako priznaje da je uloga Isusa najteža uloga u njegovu životu, kaže da zbog snimanja nastavka filma Pasija njegov život ponovno ima svrhu.

Pasija je nadahnula tako mnogo ljudi da čine dobro; zašto ne bismo pokušali ponovno?” rekao je Caviezel.

„Uskrsnuće. Velika tema. O moj Bože” (Gibson)

Gibson previše ne govori o svom nadolazećem filmu.

„Uskrsnuće. Velika tema. O moj Bože”, izjavio je za USA Today prije dvije godine. „Nastojimo ovo izvesti tako da bude vizualno privlačno i prosvjetljujuće, kako bi sve zasjalo novim svjetlom, no da pritom ne stvorimo nešto čudno.”

Caviezel je rekao da je Gibson „prokužio tu priču” i da je uvjeren da će se to razviti u najveći film u povijesti, no nije otkrio vremenski okvir snimanja: „Hrabro srce – trebalo je mnogo vremena da Mel uspije sve posložiti”, rekao je Caviezel. „Ista je stvar bila i s Pasijom. Isto je i u ovom slučaj. No napokon je uspio. Tako da i to dolazi.”

Ovdje možete pogledati intervju s Melom Gibsonom o filmu „Uskrsnuće”:

Izvor: FaithIt; Novi život

  • 472
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh