Osobni razvoj

TRI KORAKA DO PRAVE LJUBAVI

Jeste li spremni upoznati osobu s kojom morate pod hitno hodati? Odgovorite na ova tri pitanja Poznavanje samoga sebe je ključni uvjet za otkrivanje što trebamo od partnera

Foto: Pixabay

 

Možda ste svjesni koliko ste mnogo vremena potrošili jureći druge, a koliko malo jureći samog sebe. Možda priznajete da ste tražeći nekoga za ljubav, zapravo izgubili samoga sebe. Možda vam ove rečenice odjekuju u srcu i spremni ste krenuti na putovanje. Što to zapravo znači hodati sa samim sobom? Kako uopće spoznati sebe?
Za početak predlažem vam da odgovorite na ova tri pitanja:

1. Odakle dolazim?
2. Gdje i tko sam sada?
3. Kamo idem?

Svako od ova tri pitanja je važna sastavnica u spoznavanju sebe i zahtijeva od vas da si uzmete vremena za učenje, istraživanje i otkrivanje. Svaki odgovor nudi svježu perspektivu i uvid i potiče vas da promotrite samog sebe na sasvim nov način. Sljedeća tri poglavlja ove knjige pomoći će vam odgovoriti na svako pitanje dok krećete na put samospoznaje.

Morate početi s hodanjem sa samim sobom kako biste se mogli potpuno predati drugoj osobi. Poznavanje samoga sebe je ključni uvjet za otkrivanje što trebamo od partnera. Jeste li spremni upoznati osobu s kojom morate pod hitno hodati?

Iz knjige „Tri koraka do prave ljubavi. Smjernice za one koji traže ljubav svoga života“ autorice Debre Fileta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Posebna pogodnost: Besplatna poštarina na narudžbe od 15,00€ ili više unutar Hrvatske.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh