Aktualnosti

OD 4. DO 6. SIJEČNJA

„Isus je moj prijatelj“ – karmelske duhovne vježbe za mlade u Zagrebu Duhovne će se vježbe održati od 4. do 6. siječnja u samostanu sestara karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Zagrebu (Vrhovac 29)

„Isus je moj prijatelj“ – karmelske duhovne vježbe za mlade u Zagrebu

Sestre karmelićanke Božanskog Srca Isusova organiziraju duhovne vježbe za mlade (srednjoškolce, studente, radničku mladež) pod nazivom „Isus je moj prijatelj“. Duhovne vježbe temelje se na duhovnosti sv. Terezije Avilske, a sastoje se od kateheza, osobne i zajedničke molitve, rada u grupi, mogućnosti svete ispovijedi, klanjanja, svete mise, rekreativne večeri… Dio subotnjega dana provest će se u šutnji, a oni koji to žele imat će mogućnost primanja karmelskoga škapulara.


Duhovne će se vježbe održati od 4. do 6. siječnja u samostanu sestara karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Zagrebu (Vrhovac 29).

Prijaviti se možete do 2. siječnja, na e-mail adresu: [email protected].

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 8
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh