Pater Arek Krasicki

DUHOVNI RAST

Isus i tebi danas upućuje svoj blagoslov Možda i ti misliš da nisi uspio i da na ovom svijetu ništa više nema smisla. Zato upravo tebi Isus upućuje svoj blagoslov. Tvoj je život blagoslovljen

Isus i tebi danas upućuje svoj blagoslov

Foto: Pixabay

Zar je to blagoslovljen život?

Nažalost, ima i onih koji nisu doživjeli zagrljaj svojih roditelja. Ne sjećaju ih se više ili su im roditelji ostali u lošem sjećanju. Njihova su srca probodena roditeljskom odbačenošću. Nisu nikada osjetili roditeljski blagoslov. Osim riječi ohrabrenja, čuli su neprekidnu psovku i osjećali su udarce po svome tijelu. Zar je to blagoslovljen život?

Možda i ti misliš da nisi uspio i da na ovom svijetu ništa više nema smisla…

Ivan je u zatvoru. Netko može reći – „nije uspio”. Međutim, Isus Ivanu koji očekuje svoj zemaljski kraj prenosi blagoslov! To je poseban blagoslov: Blagoslovljen svatko tko se neće sablazniti o meni. Ivan je imao pouzdanja u Boga do kraja. On je znao da će se ispuniti obećanje o Mesijinu dolasku i nije odustao.
Možda i ti misliš da nisi uspio i da na ovom svijetu ništa više nema smisla. Zato upravo tebi Isus upućuje svoj blagoslov. Tvoj je život blagoslovljen.

pater Arek Krasicki, CSSp, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh