Svjedočanstva

EUHARISTIJA

Istinu o snazi Mise otkrio mi je đavao Jednog sam jutra bila u krevetu razmišljajući o tome da ustanem i odem na Misu kad sam začula najzlobniji, neljudski glas kako vrišti „Ne!”

Foto: Pixabay

 

„…Nastavila sam pohađati RCIA i moja ljubav prema Isusu postajala je sve dublja i dublja. Nedjeljom smo obiteljski bili na Misi, a ja sam bila na Misi svaki dan. Svaki sam dan čeznula za Isusom, a kad sam primala Euharistiju, osjećala sam u sebi mir i snagu da idem kroz radni dan sa svim svojim izazovima. U to sam vrijeme još uvijek učila o katoličkoj vjeri i njezinim učenjima o Euharistiji, ali kao i uvijek moja je duša bila mnogo dalje od mog uma. Dobila sam dar da razumijem istinu o milostima koje proizlaze iz sjedinjenja s Tijelom i Krvlju Isusovom i moja bi duša čeznula za tim svaki dan.

Bio je to vrisak od kojeg se ledila krv za koji sam odmah znala da je od Sotone i da je bio protiv moje odluke da idem na Misu

Tu istinu o snazi Mise otkrio mi je đavao koji nije mogao kontrolirati svoju mržnju prema Isusu. Jednog sam jutra bila u krevetu razmišljajući o tome da ustanem i odem na Misu kad sam začula najzlobniji, neljudski glas kako vrišti „Ne!” Zvučalo je kao da dolazi iz paklenih dubina. Bio je to vrisak od kojeg se ledila krv za koji sam odmah znala da je od Sotone i da je bio protiv moje odluke da idem na Misu. U tom trenutku Bog mi je dopustio da vidim i razumijem mržnju Sotone prema Crkvi i svetoj Misi što je jasno pokazalo koliko mi je važno prisustvovati svakodnevnoj Misi. Tog sam se jutra spremila i požurila u crkvu!

Pokazao mi je prisutnost Isusa na Misi ubrzo nakon ovog jezivog iskustva

Bog je produbio nekontrolirano otkrivanje Sotone o snazi Mise i odveo me dublje u njeno otajstvo. Pokazao mi je prisutnost Isusa na Misi ubrzo nakon ovog jezivog iskustva.
Sanjala sam san u kojem sam vidjela slavljenu Misu, a ja sam bila jedna od rijetkih koji su mogli prisustvovati. Misa je započela sa svećenikom, ali on je ubrzo nestao i Isus je stajao na njegovom mjestu…”

Iz knjige „Potraga za Istinom: Od Muhameda do Isusa”, autorice Nikki Kigsley. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu u izdanju izdavačke kuće Kyrios možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh