Evangelizacija

SAMO NA WWW.FIGULUS.HR

ISKORISTI PRILIKU! „Umalo ugašena milost” po sniženoj cijeni!

Foto: Shutterstock; www.figulus.hr

 

Naš je dio da bolesnicima posvetimo vrijeme, da zajedno s njima i za njih molimo, a Bog nam za vrijeme molitve može podariti vjeru kojom…

Više o knjizi možete pročitati ovdje.
Po cijeni od 80 umjesto 100 kuna nabaviti ju možete samo na WWW.FIGULUS.HR, OVDJE.
Za narudžbe iznad 200 kuna poštarina je besplatna!

„Ova će knjiga zasigurno mnoge ohrabriti da krenu moliti za bolesne unatoč strahu od neuspjeha i podsmjeha!” (Josip Lončar, urednik)

I danas, kao što je uvijek bilo, ima predivnih biskupa, svećenika, ali i laika kojima je stalo do onih koji trpe, i koje bi Bog zasigurno mogao i htio upotrijebiti u službi ozdravljanja kad bi imali samo malo više odvažnosti. Naš je dio da bolesnicima posvetimo vrijeme, da zajedno s njima i za njih molimo, da im pokažemo da su nama (Crkvi) i Bogu važni, da nam je stalo do njih, a Bog nam za vrijeme molitve može podariti vjeru kojom ćemo primiti i ono što se prije same molitve ne bismo ni usudili pomisliti moliti. Ova će knjiga zasigurno mnoge ohrabriti da počnu moliti za bolesne unatoč često prisutnom strahu od neuspjeha i podsmjeha. Knjiga će također biti korisna onima koji se pitaju koliko i na koji način se Crkva treba uključiti u službu ozdravljanja bolesnih.

Josip Lončar, urednik

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh