Razno

BABY LASAGNA

Hrvatski predstavnik na Eurosongu otkrio kako su mu obitelj i vjera najvažniji Upitan 'što za tebe znači vjera' odgovara: „Sve!"

Foto: Baby Lasagna, YouTube / Screenshot

Foto: Baby Lasagna, YouTube / Screenshot

 

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu Marko Purišić umjetničkog imena Baby Lasagna nakon pobjede na Dori u par rečenica otkrio je što mu je važno u životu. Nakon što ga je novinarka HRT-a te večeri upitala što će napraviti prije spavanja dao je odgovor koji nije čest u svjetovnim medijima:

„Pa sjesti, doći u krevet, pomoliti se prije spavanja i ići spavati! To je to, jedino što imam na pameti, jedino ako još uhvatim svoje bližnje…”.

Upitan ‘što za tebe znači vjera’ odgovara: „Sve!”.

Za Bravo! radio otkrio je i da se prije dvije godine obratio i okrenuo vjeri. A u siječnju kada je gostovao na istom radiju upitan kada je zadnji put bio tako rano budan, rekao je onda kada su bile zornice. Poslušajte ovdje.

Roditeljima, svome bratu i svojoj budućoj obitelji posvećujem ovu pobjedu!

Novinarki HRT-a je na temu o obitelji rekao: „Ja imam fantastične odnose unutar svoje obitelji, jako smo bliski.”, otkrio je. Kazao je i kako uvijek zove roditelje kada je teško, kada treba neki savjet od njih. A pobjedu je posvetio roditeljima, bratu i budućoj obitelji.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dora HRT (@dora.hrt)

 

O pjesmi

Za RTL Danas Marko Purišić otkrio je o čemu pjeva u pjesmi kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

„Pjesma pjeva o odlasku mladog čovjeka mojih godina iz njegova sela iz njegovog rodnog mjesta. I on je tužan zbog toga što mora otići, a mora otići zato da pronađe bolji život u nekim drugim okolnostima”, kazao je.

Upitan je li to inspirirano našom svakodnevicom, otkrio je da je.

„Imao sam puno prijatelja koji su naš mali Umag morali napustiti zbog potrage za boljim životom. Morali su riješiti stambeno pitanje ili su morali riješiti poslovno pitanje i otići”, rekao je.

Ne osuđujmo olako jedni druge

Mojoj djeci je osuđivanje drugih, pa i samih sebe, postalo razonodom

Sarah Young u Tvojoj Prisutnosti donosi:

Mojoj djeci je osuđivanje drugih, pa i samih sebe, postalo razonodom. No ja sam jedini pravedni sudac, ja sam vas proglasio opravdanima mojom vlastitom krvlju. Vaša oslobađajuća presuda je došla uz cijenu moje neusporedive žrtve. Nema osude onima koji pripadaju meni Zato me duboko vrijeđa kad čujem da jedni druge osuđujete ili da ne ljubite sami sebe. Ako živiš u mojoj blizini i upijaš moju Riječ, Duh Sveti će te voditi i ispravljati u svemu potrebnome. Nema osude onima koji pripadaju meni.

Za Book.hr priredila A. P.

PREPORUKA! Knjiga „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti putem webshopa naše biblioteke Figulus ovdje. Mušku verziju knjige nabavite ovdje.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh