Aktualnosti

OD 16. DO 18. STUDENOGA

Hodočastite s „Kristoforima“ u Međugorje!

Hodočastite s „Kristoforima“ u Međugorje!

Uz hodočašća sv. Riti i Padru Piju, te hodočašća u Svetu Zemlju, organiziramo i hodočašće Gospi u Međugorje! Hodočašće će se održati od 16. do 18. studenoga. Tema hodočašća je razmatranje otajstava Krunice.


Hodočašće vode Nediljko Jelčić i Josip Kadić. Polazak je planiran 16. studenoga u 17 sati, u Sesvetama (ispred Konzuma).

Prijave i kontakt

Sve dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na e-mail adresu: [email protected] ili pozivom na broj: 098 195 0275 (Nediljko Jelčić).

 

  • 86
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh