Najave

POZIVAMO

Hodočašće u Rim i novi termin hodočašća sv. Riti u 2018. godini Kristofori pozivaju sve zainteresirane da se prijave na hodočašće u Rim (15. - 18. studenog), te svetoj Riti (5. - 7. listopada) – evo što vas sve očekuje…

Hodočašće u Rim i novi termin hodočašća sv. Riti u 2018.

Foto: Shutterstock

 

Posebnost hodočašća

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen i tečaj molitve (Škola molitve), koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Postoji i mogućnost za svetu ispovijed.

Hodočašće sv. Riti

S obzirom na veliki interes i popunjenost termina u lipnju, hodočašće sv. Riti organizirat  ćemo i u listopadu i to od 5.- 7. listopada 2018. godine. Detalje o hodočašću i informacije vezane s prijavom možete pročitati ovdje, a možete nas kontaktirati i putem e-maila: [email protected] ili pozivom na broj: 091 949-8854 (radnim danom od 8 do 16 sati).

Rim (Vatikan)

Od ove godine pokrenut ćemo i hodočašća u Rim, odnosno Vatikan. Posjetit ćemo neke od najvećih kršćanskih znamenitosti, ali i najvećih znamenitosti uopće, te ćemo sudjelovati na Angelusu s papom Franjom. Detaljnije o samom hodočašću i prijavama možete pročitati ovdje, a možete nas i kontaktirati putem e-maila [email protected] ili pozivom na broj: 091 949-8854 (radnim danom od 8 do 16 sati).

Priredio Danijel Katanović; Book.hr

Najčitanije

Na vrh