Aktualnosti

U PONUDI

Gorljiva – moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu Priscilla nam u svojoj knjizi pomaže prepoznati deset strategija koje neprijatelj najčešće koristi protiv Božje snage u ženama

Foto: Figulus

Foto: Figulus

 

Biblioteka Figulus donosi nam novitet iz svoje ponude – knjigu autorice bestselerâ New York Timesa Priscille Shirer „Gorljiva – moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu. Priscilla je supruga, majka, spisateljica, međunarodno priznata predavačica. Svoju ulogu iz filma Ratna soba (War Room) iz 2015. godine preslikava u stvarne živote današnjih žena.

 

 

 

 

 

Priscilla Shirer i Alena Pitts igraju glavne uloge u filmu Ratna soba.

Foto: Kathy Hutchins; Shutterstock


Priče stvarnih žena

Ova knjiga je korisna oprema za uzvraćanje udarca neprijatelju kako nam više ne bi krao obilje koje nam Otac daje. Priscilla donosi priče stvarnih žena i njihovih bitaka, pojašnjenja neprijateljevih strategija te nas oprema strateškom molitvom za obranu.

Svako poglavlje razotkriva okrutne, lukave namjere neprijatelja na svim područjima, priprema nas i potiče da napišemo svoje gorljive molitvene strategije.
Knjiga nam pomaže prepoznati da su borbe koje svakodnevno vodimo sa sobom i svojim bližnjima ustvari borbe na potpuno drugoj razini. To su borbe s lukavim neprijateljem koji se pokušava uvući u svaki kutak našeg života, a molitva, prava gorljiva molitva, oružje je kojim ga možemo pobijediti.

Pomaže nam prepoznati deset strategija koje neprijatelj najčešće koristi protiv Božje snage u ženama. Neprijatelj napada našu:

  • strast
  • fokus
  • identitet
  • obitelj
  • samopouzdanje
  • poziv i čistoću
  • odmor
  • zadovoljstvo
  • srce i
  • važne odnose.

Neka naša molitva bude gorljiva

Na kraju svakog poglavlja autorica nas poziva na molitvu. Ona nam daje naputke za postizanje gorljive molitve i potkrepljuje svoje upute citatima iz Biblije.
Pogodnost na našem web-shopu! Kupnjom ove knjige u web-shopu naše Biblioteke Figulus na dar dobivate prigodni blokić.

Za Book.hr priredila A. P.

Foto: Figulus

 

Knjiga Gorljiva – moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu autorice Priscille Shirer u ponudi je u Biblioteci Figulus. Priscilla pomaže ženama prepoznati deset strategija koje neprijatelj najčešće koristi protiv Božje snage u njima, te ih potiče na gorljivu molitvu. Više o knjizi možete saznati ovdje, a nabaviti je možete putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

Osnovne informacije

Naslov: Gorljiva – Moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu
Autorica: Priscilla Shirer 
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2024.
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 236
Uvez: meki
Veličina knjige: 132 × 203 cm

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh