Foto i video

BOŽJA KREACIJA

FOTOGRAFIJE TROJICE ASTRONAUTA Snimke iz svemira koje ostavljaju bez daha

Foto: Shutterstock; NASA

 

Za većinu nas odlazak na posao predstavlja samo još jedan naporan dio dana. I može nam put do posla biti lijep, ili možemo na poslu doživljavati lijepe stvari, no često ta mala čudesa ne primjećujemo. Ne zastajemo da bismo primijetili ljepotu i čudesnost Božjeg stvaranja oko nas. No, za nekolicinu odabranih koji odlaze u svemir, nemoguće je ne primijetiti čudesnost Božje kreacije.

Kada su ruski astronaut Sergej Rjazanski, talijanski astronaut Paolo Nespoli i američki astronaut Randy Bresnik vidjeli prekrasne slike koje su snimili u svemiru, znali su da ta čudesa moraju podijeliti sa svima na Zemlji. Ove impresivne slike spojili su s glazbom iz pjesme „The Sound of Silence“ („Zvuk tišine“, op. prev.) benda Disturbed. Video započinje izlaskom sunca i prikazuje predivne slike Zemlje. Ljepota pjesme i ove snažne fotografije ostavit će vas bez riječi.

Zaista je nemoguće ne primijetiti veličinu Božje moći kada pogledamo sve što je stvorio. Trebamo biti zahvalni što postoje ljudi koji su voljni riskirati svoje živote kako bi istražili Božju tvorevinu, i što s nama dijele ta prekrasna otkrića. Neka ih Bog blagoslovi što su s nama podijelili ta čudesa. Jedva čekamo da pošalju još predivnih slika.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh