Razno

KORISNIK HUMANITARNE UDRUGE SAVAO

FOTO Umjetnik preživljavanja, ali i pravi umjetnik! Pomoći 66-godišnjem Josipu možete kupnjom prekrasnih slika Život ga nije mazio, ali on ne odustaje. Bavi se glazbom, slikarstvom, treniranjem konja, kaskaderstvom....

humanitarna udruga savao

Foto: Humanitarna udruga „Savao“

 

Šezdesešestogodišnji Josip stalni je korisnik Humanitarne udruge Savao, i ne samo da je umjetnik preživljavanja, već je i pravi umjetnik. Bavi se slikarstvom i rado slika pejzaže. Slika po narudžbi, a volonterima Humanitarne udruge Savao za poklon je naslikao snježni motiv te motiv s Jadrana i otoka.

Osim slikarstva, bavio se i glazbom, kaskaderstvom, padobranstvom i treniranjem konja. A uz sve navedene talente, ističu iz Udruge, izuzetno je skroman.
Nažalost, životne okolnosti dovele su ga u situaciju gdje dobiva samo socijalnu mirovinu, živi u podrumu jedne kuće, a struje nema.
Već se neko vrijeme liječi i od melanoma.
Usprkos svemu, Josip ne gubi nadu.

Ako ste zainteresirani za malo umjetničko djelo, javite se porukom na Facebook stranici Humanitarne udruge Savao, ili na e-mail: [email protected]

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh