Aktualnosti

SVJEDOČANSTVO VJERE

FOTO SVJETSKI MEDIJI O ‘VATRENIMA’: Vole katoličku vjeru i ne srame se to pokazati, lijep su primjer svijetu Krunica u ruci trenera, slika Isusa na štitnicima kapetana, ruke igrača sklopljene u molitvi.... Fotografije su koje su odjeknule svijetom

Foto: Screenshot

 

Poznati američki vjerski mediji ChurchPop i Katolička novinska agencija objavili su fotografije i videe s društvenih mreža koji ističu vjernost pripadnika Hrvatske nogometne reprezentacije katoličkoj vjeri i Bogu. Fotografije dijele i tisuće ljudi diljem svijeta.

ChurchPop tako piše: „Hrvatski tim na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Katru dospio je na naslovnice zbog svog otvorenog, vizualnog primjera svoje strasti za katoličku vjeru.”

Na društvenim mrežama osvanule su mnoge fotografije na kojima se vidi kako trener, igrači, pa čak i saborski zastupnik (Stjepo Bartulica) pokazuju primjer revnosti za vjeru.
Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh