Vijesti

UDRUGA ZA OSMIŠLJAVANJE ŽIVOTA OSOBA S POSEBNIM POTREBAMA

FOTO Pokrali i uništili autobus Udruge Job! Prva reakcija velečasnog Drageca: Idemo se pomoliti za provalnika Koliko će koštati popravak ne znaju, a novca na računu Udruge je oko nula... Možda im možete pomoći

Foto: Udruga Job Facebook

 

Humanitarna udruga za osmišljavane života osobama s posebnim potrebama koja nabavlja posebne autobuse za prijevoz nepokretnih osoba – Job, objavila je na svojoj Facebook stranici kako im je pokraden autobus. I ne samo pokraden, već i uništen. Neupotrebljiv je. Tim su posebno prilagođenim autobusom članovi Udruge hodočastili na brojna mjesta….

Dopredsjednik Udruge Mario Blažanović poručio je kako je prva reakcija velečasnog Drageca bila molitva za provalnika. A autobus? Možda će, računa velečasni Dragec poučen iskustvom, doći bolji. U tome možda možete pomoći i vi. Na kraju objave gospodin Blažanović je stavio račun Udruge na koji se može uplatiti pomoć.

Objavu s Facebooka prenosimo vam u cijelosti:

„Od kad udruga Job postoji više puta su nas posjećivali provalnici. Kada su nam ukrali računala, nismo baš bili sretni, ali razveselila nas je ubrzo donacija još boljih računala. Kada su u Rimu provalili u autobus i ukrali nam kolače, piće i harmoniku, vlč. Dragec je rekao da su to neki veseljaci kad su samo to ukrali i čim smo se vratili natrag na poklon je stigla još bolja i veća harmonika, a kolača i napitaka od tada nikada ne manjka. Ova zadnja provala u naš autobus ne izgleda lijepo. Ukradeno je puno elektronike i autobus je neupotrebljiv.

Pitanje koliko će koštati popravak, pogotovo što je novaca na računu oko nule. Ali naš velečasni Dragec, iako očajan i žalostan kada se sjetio na koji način se nabavio taj autobus i koliko je sve članova pripomoglo, prvo što je napravio rekao je idemo se pomoliti za provalnika i dušu njegovu.

Meni to ne bi palo na pamet napraviti i bio bih prilično srdit na lopove, ali naš Dragec je poseban.

Možda računa, poučen iskustvom, da će doći još bolji autobus. Tko zna? Vrijeme će pokazati, ali kao što se on moli za nas sve i prikazuje nas u misama, pomolimo se i mi za njega i Udrugu Job da ovo loše i negativno se pretvori u pozitivno.
Pozdrav i blagoslov svim članovima, a pogotovo ovom nesretniku koji je ovu štetu počinio.

Dopredsjednik Udruge Job
Mario Blažanović

Zamolili su me prijatelji da stavim IBAN, pa tko hoće i može ispred Udruge Job i svih članova zahvaljujem.“

IBAN HR1023600001101458858

Ivana Adamić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh