Vijesti

LIJEČNICI OVJEKOVJEČILI NEOČEKIVANI PRIZOR

FOTO Beba sa sobom na svijet donijela mamino abortivno sredstvo – spiralu Liječnici bolnice u Vijetnamu svjedočili su prekrasnom Božjem čudu, kada su nakon poroda vidjeli da novorođenče u ruci drži kontracepcijsku spiralu

Foto: Facebook

 

U Vijetnamu je prije nekoliko dana rođena beba koja u ruci drži kontraceptivno i abortivno sredstvo – tzv. Spiralu, prenosi narod.hr.

Vijest je objavila sama bolnica u kojoj je dijete rođeno 30. lipnja.

“Kad se dijete rodilo, uređaj je izašao s njim i dijete ga je uhvatilo“

Fotografije, koje su snimili liječnici međunarodne bolnice Hai Phong, prikazuju novorođenče zatvorenih očiju, koje drži u ruci kontracepcijsku spiralu.

“Kad se dijete rodilo, uređaj je izašao s njim i dijete ga je uhvatilo”, rekao je Tran Viet Phuong, šef bolničkog porodiljnog odjeljenja, koji je primijetio nešto neobično i odmah odlučio ovjekovječiti neobični prizor.

Liječnici su rekli kako djetetova majka već ima dvoje djece te kako je prije dvije godine umetnula kontracepcijsku spiralu da izbjegne moguću trudnoću. Unatoč spirali uspješno je zatrudnjela!

Kao što je objasnio dr. Phuong, spirala djeluje kao kontraceptivno sredstvo sprečavajući oplodnju, ali nema stopostotni učinak.

Primjerice, uređaj se može pomaknuti iz izvornog položaja i zbog toga više nije učinkovit.

Izvor: narod.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh