Aktualnosti

8. LIPNJA

Duhovsko bdijenje u međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu Na bdijenju će svjedočiti predsjednik udruge „Eho“ – Marko Matijašević, slavljenje će predvoditi Ichthys (Kursiljo slavljenički tim), a klanjanje vlč. Petar Mlakar

Pred nama su Duhovi, odnosno Pedesetnica, ali ujedno i rođendan Crkve. Dan je to kada se spominjemo silaska Duha Svetoga na Apostole koji su čekali Silu odozgor, kao što im je Isus obećao.

Isti taj Duh Sveti, naš Branitelj, prisutan je i danas u Crkvi, a mi smo pozvani upoznati ga i učiniti važnim dijelom naših života. Bog daje svoga Duha u punini i on nije pristran.

Pozivamo vas, stoga, da učinite prvi korak i pridružite nam se na duhovskom bdijenju koje će se održati u sjemenišnoj kripti sv. Antuna u Zagrebu ove subote, 8. lipnja, s početkom u 20 sati. Neka nas Duh Sveti ispuni silom svoje ljubavi i svjetlom svoje mudrosti!

Na bdijenju će svjedočiti predsjednik udruge Eho – Marko Matijašević, slavljenje će predvoditi Ichthys (Kursiljo slavljenički tim), a klanjanje vlč. Petar Mlakar.

Vidimo se!

bdijenje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh