Aktualnosti

8. LIPNJA

Duhovsko bdijenje u međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu Na bdijenju će svjedočiti predsjednik udruge „Eho“ – Marko Matijašević, slavljenje će predvoditi Ichthys (Kursiljo slavljenički tim), a klanjanje vlč. Petar Mlakar

Duhovsko bdijenje u međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu

Pred nama su Duhovi, odnosno Pedesetnica, ali ujedno i rođendan Crkve. Dan je to kada se spominjemo silaska Duha Svetoga na Apostole koji su čekali Silu odozgor, kao što im je Isus obećao.


Isti taj Duh Sveti, naš Branitelj, prisutan je i danas u Crkvi, a mi smo pozvani upoznati ga i učiniti važnim dijelom naših života. Bog daje svoga Duha u punini i on nije pristran.

Pozivamo vas, stoga, da učinite prvi korak i pridružite nam se na duhovskom bdijenju koje će se održati u sjemenišnoj kripti sv. Antuna u Zagrebu ove subote, 8. lipnja, s početkom u 20 sati. Neka nas Duh Sveti ispuni silom svoje ljubavi i svjetlom svoje mudrosti!

Na bdijenju će svjedočiti predsjednik udruge Eho – Marko Matijašević, slavljenje će predvoditi Ichthys (Kursiljo slavljenički tim), a klanjanje vlč. Petar Mlakar.

Vidimo se!

bdijenje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh