Najave

OD 26. SIJEČNJA, SVAKOG ČETVRTKA

Duhovno-duhovite večeri sa Svetog Duha prenosit će Laudato TV Laudato TV prenosit će četvrtkom uživo svetu Misu u 19 sati, klanjanje u 20.45 sati i slavljenje u 21.35 sati

Foto: Tomislav Bagarić, Tomislav Dunđer

 

Od 26. siječnja, Laudato TV će svakog četvrtka emitirati program sa zagrebačkog Svetog Duha, s popularnih Duhovno-duhovitih večeri, od 19 sati.

Na susrete za mlade četvrtkom u bazilici sv. Antuna dolazi i do tisuću mladih. Duhovno–duhovite večeri su otvorenog karaktera i okupljaju, ne samo mlade iz ove župe, nego i one s područja cijelog grada Zagreba, a od sada putem Laudato TV-a i puno šire.

Organizator susreta je Evangelizacijska zajednica „Sveti Duh” na čelu s voditeljem fra Stjepanom Brčinom. Glazbeno susrete animiraju Zbor evangelizacijske zajednice i slavljenički bend „Amorose”.

Duhovno-duhovite večeri nude bogat duhovni sadržaj, započinju svetom Misom i tako naglasak stavljaju na sakramente, koji su izvor svakog duhovnog života.

Laudato TV prenosit će četvrtkom uživo svetu Misu u 19 sati, klanjanje u 20.45 sati i slavljenje u 21.35 sati.

Zarazna radost

Duhovno-duhovite večeri čine mnogo na području evangelizacije, o čemu svjedoči rijeka mladih koja četvrtkom ulazi u baziliku i čeka i pola sata u redu za ispovijed. Ljubav prema Isusu iskazuju i svetom pričesti i meditativnim klanjanjem, pod kojim se čuju suze, molitve i zahvale. Susreti završavaju slavljenjem na kojemu se događa eksplozija radosti. A radost je zarazna, poručuju franjevci sa Svetog Duha.

Vedrana Cvetko Vrbanac;Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh