Aktualnosti

U PAVLINSKOM SAMOSTANU KOD OZLJA

Duhovna obnova povodom blagdana Velike Gospe Pater Marko poziva na duhovnu obnovu u pavlinskom samostanu u Sveticama kod Ozlja povodom blagdana Velike Gospe

P. Marko K. Glogović

 

Gost

Pripremajući se za svetkovinu Velike Gospe, u pavlinski samostan Svetice kod Ozlja, na poziv naše Provincije, dolazi dragi gost p. Paul Maria Sigl.

P. Sigl je duhovnik + Ide Peerdeman, po kojoj je Bl. Dj. Marija progovorila svijetu kao „Majka Svih Naroda“ u Amsterdamu. Pater je i utemeljitelj muške i ženske redovničke zajednice te pučki misionar. Pater godišnje organizira Dan Molitve u čast Majke Svih Naroda, u Njemačkoj, uz sudjelovanje mnogih biskupa i svećenika.

Program duhovne obnove „Marija – put obnove, svetosti i blagoslova“

Petak, 9. kolovoza

17 sati: molitva i nagovor

18,30 sati: krunica

19 sati: Sveta Misa

Subota, 10. kolovoza

9,30 sati: nagovor

11,30 sati: nagovor

16 sati: marijanski cenakul (euharistijsko klanjanje, ispovijed, krunica, Večernja)

18 sati: Sveta Misa i posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu

Nedjelja, 11. kolovoza

10,30 sati: krunica

11 sati: Sveta Misa

12,30 sati: završna molitva

 

Pozivam na ovaj susret sve zaljubljene u našu Nebesku Majku. Slušat ćemo i doznati mnogo o Njezinim ukazanjima u Amsterdamu, svjetski poznatim i važnim, ali i općenito o neusporedivoj važnosti Njezina zagovora i prisutnosti danas, u ovim vremenima. Tih dana možemo u samostanu dobiti i letke i slike Majke Svih Naroda, a uskoro nam dolazi i prijevod Poruke. Dobro došli!

 

P. Marko Glogović, prior

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh