Osobni razvoj

ZAŠTO BOG DOPUŠTA PATNJU

Doživjela je istinsku promjenu srca ‘zahvaljujući’ neprijateljima u liku svojih najbližih Oni zbog kojih prolazimo pakao najviše nam približavaju nebo

Foto: Bricolage, Shutterstock

Foto: Bricolage, Shutterstock

 

Kod kuće su se prema njoj odnosili jako loše i smatrali je glupom, čak je i majka često znala reći: „Žalim što sam te rodila”

Jedna mlada žena doživjela je istinsku promjenu srca „zahvaljujući” upravo neprijateljima u liku svojih najbližih. Kod kuće su se prema njoj odnosili jako loše i smatrali je glupom, čak je i majka često znala reći: „Žalim što sam te rodila”. Majčine su riječi bile za nju kao smrt; kad bi ih slušala, nešto je umiralo u njezinu srcu. Nitko od njezine braće nije imao takvu vjeru u Boga i nije doživio takvu ljubav Isusovu kao ona.

Bol rastanka postala je početak ozdravljenja osjećaja

Poslije jedne bolne svađe otišla je od kuće i ostala živjeti kod prijateljice u drugome gradu. Već nakon nekoliko mjeseci roditelji su se telefonski javili i rekli da je vole i da čeznu za njom. Iznenadni gubitak kćeri osvijestio ih je i odjednom su shvatili koliko je vole i koliko im nedostaje. Potreban je bio bolan rastanak da shvate kako jako vole svoje dijete i da kći otkrije da sve ružne riječi koje su joj kod kuće izgovarali, nisu uopće bile znak mržnje, nego ljutnje povezane s određenim trenutkom. Ona je također morala pokazati dokaz svoje slobode, neovisnosti o roditeljima, da bi, kao i oni, mogla otkriti prave i istinske osjećaje. Bol rastanka postala je tako početak ozdravljenja osjećaja. (…)

Zašto Bog dopušta patnju - knjiga

 

 

Iz knjige „Zašto Bog dopušta patnju” autora patera Augustyna Pelanowskog. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Za Book.hr odabrala A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh