Duhovnost

ŠTO S ĐAVLIMA I VRAČARSKIM UROCIMA

Dopušta li Bog Sotoni da uzrokuje tolike nesreće i nanosi čovjeku tolika zla? Objašnjenje se krije u promatranju čovjeka, ne Sotone, kazuje u svom odgovoru egzorcist

Foto: Volkan Olmez, Unsplash

Foto: Volkan Olmez, Unsplash

 

Je li moguće da Bog dopušta Sotoni da uzrokuje tolike nesreće i nanosi čovjeku tolika zla?

To je pitanje koje izjeda i čini sumnjičavima tolike osobe uključene u te neobjašnjive razarajuće drame. Često me to pitaju: „Je li moguće da Bog dopušta da sve to čine? Ne mogu vjerovati u te stvari jer mi se čini nemogućim da bi to Bog mogao dopustiti.“

Objašnjenje u promatranju čovjeka

Objašnjenje se krije u promatranju čovjeka, ne Sotone.

Bog je čovjeku dao gotovo neograničenu slobodu da čini kako dobro, tako i zlo. Čovjek može, čemu i danas svjedočimo, na bezbroj načina nauditi drugom čovjeku: zločini, otmice, bombardiranja, zagađenje, sukobi, ratovi, mučenja, a može se služiti i Sotonom da naudi braći.

Velika je istina da Sotona sije pokolj među ljudima jer ga ovi dozivaju, stupaju u dodir s njim, predaju mu se i sudjeluju u njegovoj moći.

Velika je istina da Sotona sije pokolj među ljudima jer ga ovi dozivaju, stupaju u dodir s njim, predaju mu se i sudjeluju u njegovoj moći.

Dodir čovjeka i Sotone star je koliko i čovječanstvo. Dogodio se prvim grijehom koji su u Edenu skrivili Adam i Eva i odonda se nije prekidao.

sto s djavlima i vracarskim urocima raul salvucci figulus knjiga

Ulomak iz knjige „Što s đavlima i vračarskim urocima?” talijanskog egzorcista Raula Salvuccija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu u elektroničkom izdanju možete kupiti ovdje. 

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh