Aktualnosti

PULA, 3. TRAVNJA

VIDEO Dođi kakav jesi – na otvorenje zajednice mladih „Kamin“! Zajednica „Kamin“ poziva sve mlade iz Pule i okolice da im se pridruže u zajedničkom slavljenju i otvorenju u srijedu, 3. travnja. Dođi kakav jesi!

Dođi kakav jesi – na otvorenje zajednice mladih „Kamin“!

Foto: Shutterstock

 

Dragi svi!

S radošću vas pozivamo na večer zajedničkog slavljenja i druženja pod nazivom „Dođi kakav jesi!” Ova večer 3. travnja (od 20 sati) ujedno je i službeno otvorenje nove zajednice Kamin, što svakako valja proslaviti.

Pozivamo sve mlade iz Pule i okolice da nam se pridruže taj dan. Pod ovim nazivom i sloganom želimo raditi i dalje, imati otvorena vrata za sve koji traže nešto više, žele upoznati Boga i razvijati se u tom odnosu – jednostavno dođi kakav jesi. Vjerujemo da nas Bog ljubi baš takvima kakvi jesmo sada, vjerujemo da nas Bog traži i zove prije nego mi počnemo tražiti Njega. On je taj koji nas prvi ljubi i pronalazi takve kakvi jesmo. Dođi i upoznaj nove ljude, upoznaj se s našim daljnjim radom u zajednici i pronađi ono što tebi treba.

Ovoga ćemo puta imati goste iz Osijeka i Zagreba. Slavljenje će voditi Matej Galić i bend zajednice Nanovo rođeni, a kratke nagovore i molitvu predvodit će Marko Matijašević. Nakon programa imat ćemo priliku podružiti se i počastiti za početak nove avanture s Bogom!

Za sva dodatna pitanja slobodno se javite na našoj stranici na Facebooku (Kamin) ili Instagramu (kamin_zajednica).

Radujemo se vašem dolasku! 🙂

Božji blagoslov!

Zajednica Kamin

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh